Franck Ribery  (Foto: FRANCK FIFE/AFP)
Franck Ribery (Foto: FRANCK FIFE/AFP)

- Ribery klar for Real neste sommer

Franck Ribery skal allerede vært klar for Real Madrid.

Det er den spanske avisen AS som hevder å kjennskap til at Real Madrid er enig med Bayern München om en overgang for Franck Ribery.

Enig om en femårskontrakt
Real-president Florentino Perez og agent Alain Migliaccio har blitt enig med Ribery om en femårskontrakt som gjelder fra og med neste sommer.

Overgangssummen er ikke nevnt, men neste år er Ribery inne i sitt siste år av sin kontrakt med Bayern München. AS hevder at Ribery derfor får gå til Real for en overgangssum på 25 millioner euro.

Den 26 år gamle franskmannen har blitt koblet til Bernabeu hele denne sommeren, men Bayern München har nektet å selge sin juvel.

- En vanskelig sommer
Ribery innrømmer at spekulasjonene har vært slitsomme.

- Det har vært en vanskelig sommer for meg. Det var veldig stressende. Noen ganger ble jeg sint da jeg leste avisene. Jeg har aldri krevd at Bayern skulle selge meg, sier Ribery til den tyske avisen Sport Bild.

Han gjentar imidlertid sitt ønske om å spille for Real Madrid.

- Men som jeg hele tiden har sagt, om jeg forlater Tyskland ønsker jeg å gå til Real Madrid, sier den franske landslagsstjernen.

- Vil til Real
Grunnen til Riberys Real-drøm er Zinedine Zidane.

- Zidane har fortalt meg at han hadde trøbbel da han gikk fra Juventus til Madrid. Men jeg vet at Zidane vil være fornøyd om jeg går til Real. Men ikke slik situasjonen er nå, mener Ribery.

Zinedine Zidane jobber for tiden som spesialrådgiver for Florentino Perez på overgangsmarkedet.