Martin Andresen (Foto: TV 2/)
Martin Andresen (Foto: TV 2/)
Martin Andresen (Foto: TV 2/)
Martin Andresen (Foto: TV 2/)

Andresen skjelte ut TV 2-journalist

- Nå kommer de fantasiene dine igjen, Angell.

VALLE/BERGEN (TV2 Sporten): - Nå kommer de fantasiene dine igjen, Angell. Du fortsetter med slike ville fantasier. Kom deg tilbake til den desken, altså, smalt det fra Andresen på spørsmål om enten han eller Skullerud måtte gå.

- Du kan sikkert finne noen kompiser til å være de skjulte kildene dine, fulgte han opp med.

Skjenneprekenen kom på en pressekonferanse om avgangen til Tor Ole Skullerud.

Se hele episoden i videovinduet øverst.

Se også: Dawda Leigh overfalt på VIF-trening

Bakgrunnen for Andresens vrede er at TV2 søndag fortalte nyheten om at Martin Andresen ønsket å si opp sin jobb i Vålerenga forrige onsdag.

TV 2 har to ulike interne kilder på denne informasjonen, som har blitt blankt avvist av Andresen.

Da journalist Per Angell Berntsen stilte spørsmål på dagens pressemøte om det sto mellom at han eller Tor Ole Skullerud måtte gå fra jobben, så reagerte Andresen med irritasjon.

- Dette er et spill. Jeg og Martin Andresen har et godt og profesjonelt forhold. Han misliker at vi har svært gode kilder i Vålerenga, men er selvsagt i sin fulle rett til å bli irritert og slå tilbake mot oss.

- TV 2 har bare fortalt at sentrale kilder i klubben forteller at han ønsket å si opp jobben, og at han selv sier at det ikke er sant. Så får folk bedømme selv hva som er sant. TV 2 verken fantaserer eller farer med løgn, sier Per Angell Berntsen.

Over 30.000 medlemmer: Bli med på minfotball nå