Greys anatomy
Greys anatomy

Nå er «McDreamy» tilbake på TV

Endelig er legene ved Seattle Grace Hospital tilbake. Og dette kan du glede deg til.

Mandag 31. august braker det løs igjen. Derek, Meredith, George, Cristina, Izzie, Alex og Dr. Baily er alle klare for en ny sesong med blod, drama, kjærlighet og innviklinger.

Sesong starter med en dampende dobbeltepisode, hvor den spennende oppfølgeren blir vist allerede tirsdag 1. september. Også uken etter blir det dobbeltepisode, før det igjen er tirsdag som er den store «Grey's»-dagen.

Dette skjer i premieren

Endelig har Derek og Meredith fått sin «happy ending», men de finner fort ut at livet som nyforelskede ikke nødvendigvis er en dans på roser. I tillegg sliter sykehuset med tap av status, når de ikke lenger er rangert som et av landets ledende sykehus.

Greys anatomy
Greys anatomy
En isstorm bringer skadde pasienter i hopetall til sykehuset. Til sykehuset kommer også en mystisk militærlege.

Major Owen Hunt (spilt av Kevin McKidd) har sine røffe, ukonvensjonelle metoder for å takle et akutttilfelle, og spesielt Cristina får et godt øye til den kjekke legen.

Nytt denne høsten

Men det er flere gode nyheter rundt «Grey's Anatomy» denne høsten. Ikke bare kan du se hele sesong fire på TV 2 SUMO mens du venter på premieren på TV til uken.

For hver episode vi viser på TV legger vi neste ukes episode på tv2underholdning.

Du kan altså se fortsettelsen på «Grey's Anatomy» på nett, rett etter at du har sett det på TV. Dette forutsetter at du er SUMO-kunde, les mer om vår web-TV her.

Se hele sesong fire av «Grey's Anatomy» her.

Se premieren av «Grey's Anatomy» mandag 31. august klokken 21.40.
Les mer om legene her.