Winehouse saksøker ekssvigermor

Amy Winehouse saksøker nå sin ekssvigermor for å ha solgt et av hennes kjærlighetsbrev.

Brevet ble skrevet til Amys daværende mann Blake Fielder-Civil (27) mens han satt fengslet for grov vold mot en pubeier og for deretter å ha forsøkt å ødelegge bevismateriale og kjøpe seg fri.

Nå saksøker Winehouse (25) Blakes mor Georgette for brudd på opphavsretten og vil ha 50.000 pund i erstatning, skriver den britiske tabloidavisen The Sun. Georgette har tidligere beskyldt sangeren for å ha gjort hennes sønn avhengig av narkotika.

– Amy ble rasende da hennes private brev ble brukt til å tjene penger, sier en venn av henne. Det er foreløpig ikke fastsatt noen tid for høringen.

Amy giftet seg med Blake i 2007, men de skilte seg i juli i år etter å ha tilbrakt mesteparten av sitt ekteskap fra hverandre mens han satt fengslet. Samtidig bekrefter Winehouse overfor nyhetsbyrået The Press Association at hun fortsatt elsker Blake Fielder-Civil og vil gjenforenes med ham.

– Ser dere det esset her, det er for meg og Blake. Det er vårt lykkekort. Han er min mann. Vi kan få det til. Vi er så sterke sammen. Jeg er så flau, men jeg elsker ham. Nå har jeg sagt for mye, har jeg ikke, sier Winehouse. (©NTB)