Leeds  (Foto: Mike Egerton/EMPICS Sport/PA Photos)
Leeds (Foto: Mike Egerton/EMPICS Sport/PA Photos)

Carling Cup på oddsen

Sjekk tirsdagens dobbel fra TV 2 Sporten.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 25.august, frist kl. 20.40:
25 Southampton-Birmingham B 1,90
35 Leeds-Watford H 1,95

Totalodds: 3,71

Borteseier på St Mary`s
Carling Cup. Southampton måtte gå den tunge veien ned til League One etter forrige sesong. De måtte i tillegg starte denne sesongen med 10 minuspoeng, og seriestarten har ikke vært bra med to poeng på fire kamper. Lørdag ble det 1-1 hjemme mot Brentford. Manager Alan Pardew må fortsatt klare seg uten Joseph Mills (m) og Kayne McLaggon (a).

Birmingham har fått en brukbar start på Premier League-sesongen. Etter 0-1-tapet i serieåpningen på Old Trafford har de tatt fire poeng på de to siste. Lørdag endte det målløst hjemme mot Stoke. Gregory Vignal (f) og Camerone Jerome (a) sto over lørdag, og må testes foran dette oppgjøret.

Southampton ser ut til å slite også i League One. Birmingham bør vise at det er to divisjoners forskjell, og vi spiller B på St Mary`s.

Hjemmeseier på Elland Road
Carling Cup. Leeds har åpnet meget bra i League One og står med full pott etter fire kamper. Lørdag ble det 3-0-seier hjemme mot Tranmere, etter mål av Johnson, Beckford og Becchio. Ben Parker (f) og Richard Naylor (f) er fortsatt ute, ellers varsler manager Simon Grayson at han starter med sitt sterkeste disponible mannskap i dette oppgjøret.

Watfor har åpnet med fem poeng på de fire første kampene i Championship. Lørdag ble det 2-2 hjemme mot Blackpool. Jobi McAnuff (m) og Nathan Ellington (a) er skadet, mens sentrale Tommy Smith (a) ser ut til å være på vei til Reading.

Leeds har startet sesongen bra, og manager Simon Grayson signaliserer toppet mannskap. Vi spiller H på Elland Road.

Vurdert av Tage Barstad