Dinijar Biljaletdinov  (Foto: YOAV LEMMER/AFP)
Dinijar Biljaletdinov (Foto: YOAV LEMMER/AFP)

Her er mandagens Premier League-rykter

Joleon Lescott sørger for 240 friske millioner i Everton-kassa, og dermed blir nesten et helt fotballag koblet til Everton.

Les også: Bekreftede overganger
Les også: Spill Premier League-manager

Arsenal: 
Philippe Senderos er an av mange på Evertons liste over potensielle Lescott-erstattere.

Aston Villa:
Martin O'Neill står klar til å punge ut 60 millioner kroner for Newcastle-stopper Steven Taylor, mens Blackburn-manager Sam Allardyce har gitt Villa en 48-timers deadline til å øke sitt bud på 80 millioner kroner for Stephen Warnock. Villa er også i samtaler med West Ham om å hente stopperen James Collins for rundt 50 millioner kroner.

Birmingham:
Carson Yeung er i ferd med å oveta styringen i Birmingham, og lover at manager Alex McLeish skal få midler til å handle spillere.

Blackburn:
Blackburn-manager Sam Allardyce har gitt Villa en 48-timers deadline til å øke sitt bud på 80 millioner kroner for Stephen Warnock.

Bolton:
Everton har akseptert et City-budJoleon Lescott, og bare den medisinske undersøkelsen gjenstår før han blir klar for Manchester-klubben. Everton får rundt 240 millioner kroner for forsvarsspilleren. Det gjør at David Moyes må ut å handle inn en ny stopper. Boltons Gary Cahill er ett av alternativene.

Burnley: 
Burnely vurderer å hente den australske midtbanespilleren Alan Williams.

Chelsea:
Jack Cork har gått på lån til Coventry ut året, men 20-åringen ser ikke bort fra at han kan bli værende ut sesongen.

Everton:
Everton har akseptert et City-budJoleon Lescott, og bare den medisinske undersøkelsen gjenstår før han blir klar for Manchester-klubben. Everton får rundt 240 millioner kroner for forsvarsspilleren. Det gjør at David Moyes må ut å handle inn en ny stopper. Boltons Gary Cahill er ett alternativ. Middlesbroughs David Wheater og Robert Huth er også på listen, sammen med Stokes Ryan Shawcross, Arsenals Philippe Senderos og Newcastles Steven Taylor. Moyes vil også bruke rundt 100 millioner kroner på å hente midtbanespilleren Dinijar Biljaletdinov fra Lokomotiv Moskva. Valencias Ever Banega kan også bli lånt ut til Everton ut sesongen. Branns Erik Huseklepp følges også tett.

Fulham:
Fulham-kaptein Danny Murphy har forlenget kontrakten sin til 2011. Almería-angriper Kalu Uche har blitt koblet til Fulham, men ser ut til å bli værende i La Liga.

Hull:
Geovanni ser ut til å bli værende i Hull. 29-åringen er like vel å signere en ny kontrakt.

Liverpool:
Etter at Rafa Benitez hentet Sotirios Kyrgiakos for 15 millioner kroner har han fått beskjed om at det ikke er penger til å hente flere spillere.

Manchester City:
Everton har akseptert et City-budJoleon Lescott, og bare den medisinske undersøkelsen gjenstår før han blir klar for Manchester-klubben. Everton får rundt 240 millioner kroner for forsvarsspilleren. City har signert den tidligere Barcelona-backen Sylvinho på free transfer.

Manchester United:
Manchester United vurderer et sjokkbud på Real Madrids Arjen Robben.

Portsmouth:
Den ivorianske angriperen Aruna Dindane ser ut til å blir Pompey-spiller. Han kommer fra franske Lens og vil koste rundt 40 millioner kroner. Pompey er også interessert i Nantes-midtbanespilleren Aurelien Capouem. Hadj Issa, som er kjent som Algeries Roberto Baggio, kan også være på vei til Pompey. Han kommer fra klubben Wifaq Setif og vil koste rundt fire millioner kroner.

Stoke City:
Ryan Shawcross er an av mange på Evertons liste over potensielle Lescott-erstattere.

Sunderland:
Stoke vil hente den thailandske landslagstreneren Peter Reid inn som assistentmanager for Tony Pulis.

Tottenham:
Harry Redknapp vurderer å hente den 25 år gamle forsvarsspilleren Osman Chavez som spiller for Platense i hjemlandet Honduras.

West Ham:
Marouane Chamakh har ingen interesse av å forlate de regjerende franske mestrene Bordeaux til fordel for West Ham fordi han mener Bordeaux er en større klubb. Livorno-angriper Alessandro Diamanti kan komme i stedet, men bare dersom West Ham øker sitt bud på ham. Barcelonas Eidur Gudjohnsen ser ut til å gå på lån til West Ham ut sesongen. Villa er i samtaler med West Ham om å hente stopperen James Collins for rundt 50 millioner kroner.

Wigan:
Wigan er enig med Crystal Palace om å betale 50 millioner kroner for stortalentet Victor Moses, men angriperen vil som en del av avtalen være utlånt til Palace ut sesongen.

Wolverhampton:
Wolves kan få en pen slump penger når eks-ulven Joleon Lescott blir City-spiller. Videresalgsklausuler gjør at Wolves kan få 25 av de 240 millionene Everton får for Lescott.

Prøverundene er slutt - spill Premier League-manager