Betalte heks for å hevne seg

Simpson fikk fyken av fotballspilleren Tony Romo kvelden før hun fylte 29 år i forrige måned og det gikk så sterkt inn på henne at hun tok kontakt med en kvinne på internett for å kaste en forbannelse over Tony og ødelegge hans muligheter for å bli forelsket igjen.

– Jessica er vanligvis ei ordentlig søt jente, men hun kan fortsatt ikke tro at Tony brøt opp med henne på en så brutal måte. Hun fant en kvinne i California som kom hjem til Simpson i Beverly Hills der de tente et lys, brant røkelse og utførte et par besvergelser, sier en kilde til magasinet National Enquirer.

Simpson håper også at møtet vil sverte Romos idrettskarriere og er klar for å se om han gjør en dårlig kamp når han skal ut på banen 13. september mot Tampa Bay Buccaneers.

Men Jessica har tydeligvis fått sansen for fotballspillere for nå ryktes det at hun har falt for Romos kollega Colt Brennan som spiller for Washington Redskins. Og det ser ut til at tiltrekning er gjensidig. Brennan skal nemlig ha sendt Simpson en fotballtrøye fra laget sitt til henne. (©NTB)