Joleon Lescott  (Foto: Tim Hales/AP)
Joleon Lescott (Foto: Tim Hales/AP)

Everton aksepterte Lescott-bud

Overgangssagaen rundt Joleon Lescott går mot slutten. Klubbene bekrefter enighet om en overgang.

Evertons forsvarsspiller Joleon Lescott har vært det kanskje heteste navnet på i ryktespaltene i tabloidavisene denne sommeren.

Langdryg overgangsprosess
Nyrike Manchester City gjorde det tidlig kjent at de ønsket den landslagsaktuelle engelskmannen.

Lescott selv har krevd en overgang til City, men Everton-ledelsen har stått på sitt og takket nei til de to budene fra de lyseblå på henholdsvis 15 og 19 millioner pund.

- Frastøtende, har Everton-manager David Moyes tidligere uttalt om Citys jakt på Lescott.

City betaler 240 millioner
Nå har altså City kommet med et tredje bud på 27-åringen. Ifølge Sky Sports skal budet være pålydende 240 millioner kroner.

Søndag kveld bekreftet City enigheten på sin offisielle nettside.

- Manchester City kan bekrefte at klubben har kommet til enighet med Everton om en overgang for Joleon Lescott. Overgangen vil gå i orden dersom spilleren kommer til enighet om sine personlige betingelser og består den medisinske testen, heter det ifølge klubben.

Moyes misfornøyd
Everton la ikke skjul på at Lescotts personlige protestaksjon mot Everton-ledelsen og trener David Moyes er hovedgrunnen til at de aksepterte budet.

- David Moyes sier at det har vært en markant endring i spillerens oppførsel og på grunn av dette er det i klubbens beste interesse å tillate Lescott å dra, heter det ifølge Sky Sports.

Lescott ankom Everton for om lag 50 millioner kroner i 2006. Forsvarsspilleren står med 113 Premier League-kamper og 14 scoringer for «The Toffees».

Joleon Lescott  (Foto: AY/AFP)
Joleon Lescott (Foto: AY/AFP)