rran (Foto: Scanpix, © KJ CL**NY**)
rran (Foto: Scanpix, © KJ CL**NY**)

Drapssiktet reality-kjendis fortsatt på frifot

Feil mann arrestert i Toronto.

Den amerikanske realitystjernen Ryan Jenkis er mistenkt for å ha drept sin kone, badedraktmodellen Jasmine Fiore.

Funnet partert

Modellen ble i forrige uke funnet partert i en koffert som var kastet i en søppelcontainer, hun ble identifisert av silikonpuppenes serienummer.

Søndag ble det meldt at TV-kjendisen var blitt pågrepet i Canada, på en Air Canada-flygning til Toronto.

- En person fra Vancouver ble pågrepet på Toronto Pearson International Airport, uttalte inspektør Keith Brodie i Peel Regional Police til Canwest News Service.

- Jeg kan bekrefte at vi har pågrepet en person for utspørring. Vi prøver å få bekreftet vedkommendes identitet, sa han.

Nå viser det seg at mannen som ble pågrepet ikke er Jenkins. Kjendisnettstedet TMZ.com melder søndag at mannen som ble pågrepet i Toronto er sluppet fri igjen.

- Foreldrene hjalp ham

Politiet har uttalt til TMZ.com at de har grunn til å tro at Jenkins foreldre har hjulpet han med flukten.

En kilde sier at Ryan ba dem om hjelp før noen visste at Jasmine Fiore hadde blitt drept, og at han ikke fortalte sannheten til dem.

Foreldrene er skilt, og bor i forskjellige byer i Canada. De er begge svært pengesterke. Politiet forteller at etter at Jenkins ble mistenkt for drapet fløy hans far sitt private fly inn fra Honduras, hvor han har et feriested.

En kilde som traff Jenkins like før han passerte den canadiske grensen har uttalt til politiet at han ikke viste noe tegn til anger, og oppførte seg som om alt var bra. Personen visste på dette tidspunktet ikke at Jenkins var etterlyst.

Husk sesongpremieren på «God kveld Norge» lørdag 5. september klokka 21.40 på TV 2

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)