Makhtar Thioune (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
Makhtar Thioune (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

Vil vurdere Thioune-salg om noen byr 50-70 mill

Kjell Jonevret har satt prislapp på midtbanejuvelen sin.

Se Molde - Aalesund direkte i vårt kampsenter

Følg kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

El-Hadji Makhtar Thioune har vært blant Tippeligaens aller beste spillere denne sesongen, og da Molde måtte klare seg uten ham på mandag ble det tap mot Viking.

- Vi hadde slått Viking med Makhtar på laget. Så enkelt er det, sier Kjell Jonevret til Sunnmørsposten.

Han tror også Molde klarer å beholde senegaleseren i dette overgangsvinduet - med mindre noen virkelig punger ut.

- Ja, det gjør vi! Molde satser vi på kontinuitet, og nå har vi solgt Mame Biram Diouf til Manchester United, så vi trenger ikke å selge flere spillere. Makhtar skal bli med oss videre. Men dersom vi skulle få inn et bud på 50-70 millioner kroner, får vi se på saken en gang til, sier Jonevret.

Les også: Berg Hestad vil ha ny Molde-kontrakt
Les også: Ny AaFK-spiller klar i tolvte time
Les også: Aarøy berømmer Molde
Les også: Rekdal tror ikke på Molde-gull

Thioune tilbake
Mot Aalesund er Thioune tilbake etter halvannen uke i sykesengen, og han går sannsynligvis rett inn på laget igjen etter skadefraværet.

Jonevret er klar på at han vil gjøre endringer på laget etter tapet mot Viking, og svensken er svært revansjelysten før lokalderbyet mot lillebror Aalesund.

- Det er alltid litt andre følelser. Tabellposisjonen spiller ingen rolle. Hva lagene har gjort tidligere spiller ikke en stor rolle. Men vi har scoret 18 mål på de tre siste hjemmekampene og vet vi er gode hjemme. Vi er ikke urolige, men vi vet det blir knalltøft, sier Jonevret om lokaloppgjøret.

Se intervju:

334452

Revansjesugen
- Er dere revansjesugne etter tapet mot Viking?

- Ja, litt. Folk sier jo at det første tapet må kommer før eller siden, men det behøver de jo ikke gjøre. Man kan jo som Rosenborg spille 21 kamper på rad uten å tape, så jeg synes det var litt unødvendig. Vi gjorde en dårlig kamp i Stavanger. Vi var ikke på det nivået vi har vært i de siste to månedene. Nå gjelder det å ta tak i det og komme tilbake der vi var, sier Jonevret, som kan velge og vrake i en skadefri tropp.

- I dag hadde vi alle spillerne ute på banen igjen, og da kan vi velge de elleve som ser sterkest ut, sier han.

Over 20.000 spiller Tippeliga-manager. Bli med her