Achille Emana  (Foto: ULIO MUNOZ/EPA)
Achille Emana (Foto: ULIO MUNOZ/EPA)

Her er lørdagens Premier League-rykter

Jada, Joleon Lescott er fremdeles på vei til City, mens Bolton vil hente Betis-stjerne.

Les også: Bekreftede overganger
Les også: Spill Premier League-manager

Arsenal: 
Patrick Vieira kan likevel komme til å bli Arsenal-spiller i sommer. Eller han blir ikke det. Ifølge Daily Mirror har Arsène Wenger åpnet for å hente veteranen, mens Vieira selv sier til L'Equipe at han har bestemt seg for å bli i klubben. Vieira innrømmer også at Tottenham var interessert i sommer, og forklarer hvorfor det aldri var aktuelt: - Det kunne vært en utfordring sportslig sett, men det ville vært vanskelig på et mennskelig nivå. Jeg kan ikke la en eller to sesonger med Spurs ødelegge de ni årene jeg tilbragte i Arsenal, sier Vieria.

Aston Villa:
Martin O'Neill er klar til å betale 80 millioner kroner for å hente Stephen Warnock fra Blackburn. Om Warnock bli klar i tide kan han få sin debut mot gamleklubben Liverpool mandag.

Birmingham:
Alex McLeish prøver å hente midtbanespilleren Michel fra Sporting Gijon. Han vil koste rundt 30 millioner kroner.

Blackburn:
Villa-manager Martin O'Neill er klar til å betale 80 millioner kroner for å hente Stephen Warnock fra Blackburn.

Bolton:
Bolton håper å hente den kamerunske midtbanespilleren Achille Emana fra Betis. Han vil koste rundt 70 millioner kroner.

Burnley: 
Burnley-ungguttene Adam Kay (19) og Chris Lynch (18) skal spille for Chester i Blue Square Premier. Ungguttene har gått på lån frem til januar.

Chelsea:
Fredag var Alexandre Pato på vei til Chelsea. Lørdag er det klinkende klart at de ikke trenger flere spisser. Chelsea har tross alt Andrej Sjevtsjenko, og Carlo Ancelotti hevder at den ukrainske floppen fremdeles har en fremtid på Stamford Bridge.

Everton:
Bare detaljer gjenstår før Valencias Ever Banega går til Everton på lån. Joleon Lescott kan imidlertid være på vei til - hold deg fast - Manchester City. Overgangen som sakte men sikkert har vært i ferd med å gå i orden siden i juni er nå nesten i boks. Kanskje. Everton får 220 millioner for Lescott. Muligens.

Fulham:
Arsène Wenger kommer ikke til å hente Brede Hangeland til Arsenal. Det har gjort Fulham-manager Roy Hodgson så glad at han vil feire med å hente Arsenal-stopper Philippe Senderos.

Hull:
Phil Brown benekter at han har tenkt å hente David Nugent fra Portsmouth. Hull og Stoke kjemper om underskriften til den ghanesiske kantspilleren Hamidu Dramani, som spiller for Lokomotiv Moskva.

Liverpool:
Sotirios Kyrgiakos er klar for Liverpool og Rafa Benitez er glad for å ha grekeren på plass.

Manchester City:
Joleon Lescott kan også i dag være på vei til Manchester City. Overgangen som sakte men sikkert har vært i ferd med å gå i orden siden i juni er nå nesten i boks. Kanskje. Everton får 220 millioner for Lescott. Muligens. Den 20 år gamle høyrekanten Kelvin Etuhu lånes ut til Cardiff ut sesongen.

Manchester United:
Sir Alex Ferguson hevder United ikke skal kjøpe flere spillere, og hva skal de egentlig med det? Selv om Cristiano Ronaldo er borte så var han jo aldri var Uniteds beste spiller ifølge Dimitar Berbatov.

Portsmouth:
Ifølge L'Equipe er Lens-spilleren Aruna Dinda så og si klar for Pompey.

Stoke City:
Hull og Stoke kjemper om underskriften til den ghanesiske kantspilleren Hamidu Dramani, som spiller for Lokomotiv Moskva.

Sunderland:
Marouane Chamakh er ikke lysten på å dra til West Ham fordi det ikke er en stor nok klubb. Det hindrer imidlertid ikke Sunderland i å vise interesse.

Tottenham:
Patrick Vieira innrømmer at Tottenham var interessert i sommer, og forklarer hvorfor det aldri var aktuelt: - Det kunne vært en utfordring sportslig sett, men det ville vært vanskelig på et mennskelig nivå. Jeg kan ikke la en eller to sesonger med Spurs ødelegge de ni årene jeg tilbragte i Arsenal, sier Vieria.

West Ham:
Marouane Chamakh er ikke lysten på å dra til West Ham fordi det ikke er en stor nok klubb. Gianfranco Zola vil i stedet hente Alessandro Diamanti fra Liverno, som krever 80 millioner kroner fra Diamanti.

Wigan:
Wigan har signert midtbanespilleren Mohamed Diame fra Rayo Vallecano.

Wolverhampton:
Kevin Doyle har bedt Reading-kollega James Harper om å komme til Wolves. Han kan signere i løpet av de nærmeste dagene. Det kan også Stokes Amdy Faye.

Prøverundene er slutt - spill Premier League-manager