Edwin  (Foto:  /)
Edwin (Foto: /)
Storflor  (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)
Storflor (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)
Storflor  (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
Storflor (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
Edwin Eziyodawe  (Foto: Falch, Knut/SCANPIX)
Edwin Eziyodawe (Foto: Falch, Knut/SCANPIX)
Steinar Pedersen, Khaled Mouelhi  (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
Steinar Pedersen, Khaled Mouelhi (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
Arild Sundgot (t.h.) i duell med Fredrik Risp  (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
Arild Sundgot (t.h.) i duell med Fredrik Risp (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
Steinar Pedersen står med to scoringer denne sesongen. Totalt står Pedersen med 15 scoringer på 237 TL kamper siden debuten i 1994. (Foto: Bertinussen, Rune Stoltz/SCANPIX)
Steinar Pedersen står med to scoringer denne sesongen. Totalt står Pedersen med 15 scoringer på 237 TL kamper siden debuten i 1994. (Foto: Bertinussen, Rune Stoltz/SCANPIX)

Berg: - Vi er veldig gode

Men LSK-treneren nekter å avskrive bunnstriden etter 2-1 over Strømsgodset.

Lillestrøm - Strømsgodset 2-1 (2-0)

Lillestrøm var best i det meste lenge på Åråsen og tok tre fortjente poeng, men Strømsgodset kunne med litt hell sikret seg ett poeng.

Øyvind Storflor reduserte etter at Steinar Pedersen og Edwin Eziyodawe hadde gitt hjemmelaget ledelsen, og Godset var farlig frempå flere ganger på tampen av kampen.

Se alle høydepunktene i videovinduet over!

- I perioder er vi veldig, veldig gode, og scorer noen fantastisk fine mål. Vi har mye fint spill, spesielt i første del av første omgang - så jevner det seg ut. Vi er hvasse i første del av andre omgang, så kommer Godset inn i kampen og skaper noen muligheter i boks som vi helst skulle unngått, sier Henning Berg til TV 2 Sporten.

334563

Med seieren tok Lillestrøm et godt skritt bort fra bunnen, og har nå seks poeng ned til kvalikplassen. Men Berg nekter å ta farvel med bunnstriden.

- Vi ser ikke så mye på tabellen, selv da vi lå sist. Vi konsentrerer oss om det vi kan gjøre noe med, og det er det som skjer på banen. Vi har åtte kamper igjen vi skal spille, og har lyst til å gjøre de best mulig.

- Vi står med luen i hånden den første halvtimen, sier Godset-trener Ronny Deila, som står med fattige to poeng på utebane så langt i Tippeligaen.

334565

- Viktig seier
Steinar Pedersen var utlånt til Strømsgodset frem til 1. august. I det 17. minutt ga han hjemmelaget ledelsen på Åråsen.

Midstopperen kunne bredside ballen i mål etter en corner.

Se scoringer her:

334538

Stopperen feiret alt annet enn vilt, men har ingen dårlig samvittighet for å ha ført gamleklubben lenger ut i krisen.

- Nå er jeg Lillestrøm-spiller, og det var gøy å score. Det var en viktig seier som gir oss et bedre utgangspunkt for en tøff høst, sier Steinar Pedersen til NRK.

Edwin-kanon
Edwin Eziyodawe kom inn fra Olivier Occean etter 14 minutter, og brukte bare tre minutter på å doble ledelsen. Nigerianeren ble spilt gjennom av Arild Sundgot og sendte i vei en kule av et skudd.

Se 2-0-scoringen her:

334548

Godset har bare tatt to poeng på bortebane så langt denne sesongen, og var bleke de første 45 minuttene, men var svært nær en redusering like før pause.

Marcus Pederen skjøt fra kloss hold, men Stefan Logi Magnusson reddet mesterlig. Islendingen som har henvist den finske landslagskeeperen Otto Fredrikson til benken, fortsetter taktene fra praktkampen mot Vålerenga.

Se redningen her:

334551

Lillestrøm fortsatte å skape sjanser også etter hvilen. Edwin var gjennom to ganger i løpet av tre minutter, men maktet ikke overliste Lars Ivar Moldskred.

Storflor reduserte
Øyvind Storflor tente håpet for Strømsgodset i det 73. minutt.

Den tidligere Rosenborg-spilleren skrudde et frispark fra 20 meter utakbart bak Magnusson.

334556

Godset styrte de siste minuttene, men klarte ikke skape mer enn et par halvsjanser.