England Milner Walcott Campbell  (Foto: Christian Charisius/REUTERS)
England Milner Walcott Campbell (Foto: Christian Charisius/REUTERS)

Wenger frustrert over Walcotts U21-EM deltakelse

Mener både England og Arsenal må betale dyrt.

Følg Arsenal - Portsmouth minutt for minutt i vårt livesenter fra kl. 16.00.

Arsenal-manager Arsène Wenger er frustrert og mener både Arsenal og England må betale prisen for at Theo Walcott spilte både for det engelske A- og U21-landslaget i sommer.

En ryggskade holder Walcott på sidelinjen, og det er tvilsomt om han rekker Englands kamper mot Slovenia og Kroatia i begynnelsen av september.

- Det er derfor jeg ikke ville at han skulle spille i U21-EM, sier Wenger til The Guardian.

- England må også betale prisen
Han hadde ikke Walcott tilbake på trening før 27. juli, og Wenger brukte ham i sesongoppkjøringens siste kamp mot Valencia 8. august, men siden da har ryggskaden holdt ham på sidelinjen.

- Jeg vet hvordan det fungerer. Spilleren kommer tilbake senere enn alle andre, han får ikke forberedt seg skikkelig, også er du under press for å få ham tilbake. Man bruker ham tidligere enn man bør, så blir han skadet og du ser han igjen i oktober. Han har ikke fått en skikkelig sesongoppkjøring og til syvende og sist må også England betale prisen, sier Wenger.

- Frustrerende
- Jeg er ikke sint, fordi jeg visste hva som kunne skje. Men det er frustrerende fordi jeg ikke ser logikken i prosessen. Til sist får England og Arsenal et handikap, fortsetter Arsenal-manageren.

Han mener det var egoistisk av U21-landslagssjef Stuart Pearce å bruke Walcott i U21-EM i Sverige.

- Det var resultatorientert, selvfølgelig. Når en spiller allerede er på landslaget, hva er da vitsen med å bruke ham på U21-landslaget, som skal fremme spillere for A-landslaget?