VIL HA KARANTENEUTVALG: Stian Berger Røsland (H) er positiv til å opprette et karanteutvalg som skal vurdere om en topp politiker kan begynne i ny stilling som har direkte forbindelse til deres tidligere ansvarsområde. (Foto: Gorm Kallestad/)
VIL HA KARANTENEUTVALG: Stian Berger Røsland (H) er positiv til å opprette et karanteutvalg som skal vurdere om en topp politiker kan begynne i ny stilling som har direkte forbindelse til deres tidligere ansvarsområde. (Foto: Gorm Kallestad/)

Sett penger på disse lagene

Engelsk og tysk fotball på lørdagens dobbelforslag.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 22. august, frist kl. 15.25:
36 Borussia Dortmund - Stuttgart H 2,10
63 Preston - Peterborough H 1,75

Totalodds: 3,68

Hjemmebanefordelen avgjør
Bundesliga. Borussia Dortmund havnet på en respektabel sjetteplass etter 8-1-1 på de ti siste kampene forrige sesong. Den nye ble innledet med hjemmeseier over Köln, før HSV ble for sterke forrige helg. Stortap for Real Madrid i treningskamp i midtuken. Savner kun rutinerte Kehl (f).

Stuttgart hadde bare Wolfsburg og Bayern foran seg i mai. I likhet med dagens motstander trives de klart best på eget gress. Lanig gikk ut med skade sist og må se kampen fra sidelinjen. Der får han selskap av midtbanekollega Hilbert, samt to viktige forsvarsspillere i Boulahrouz og Osorio.

Dortmund bør være i stand til å reise seg hjemme på Westfalenstadion, eller Signal Iduna Park som nå er det mer eller mindre klingende navnet på hjemmebanen. Vi slår til på 2,10 for H i alle tilfelle.

Hjemmelaget sterkest
Championship. Preston åpnet seierskontoen med 3-0 over Barnsley i midtuken, etter to poengdelinger innledningsvis. I mai ble det tap for Sheffield United i play off, og dette mannskapet bør være i stand til å kjempe om en plass blant de seks denne sesongen også. Mawene (f) er fortsatt skadet. Ellers ingen problemer for manager Irvine, som har stor konkurranse om plassene på laget.

Peterborough har to strake opprykk bak seg under Darren Fergusons ledelse. I midtuken ble de tidlig liggende under med tre mål mot West Brom, men kom tilbake med to scoringer og sørget for en spennende avslutning. Williams (f) skadet seg og spiller ikke i dag.

Preston har en fin mulighet til å ta alle poengene med urutinerte gjester på besøk. 1,75 havner på bongen.

Vurdert av Magnus Wattne