Warhole og Kennedy
Warhole og Kennedy

Nakenbilder av Kennedy funnet hos Warhol

Jackie Kennedy og Andy Warhol var gode venner. Mer intime venner enn man tidligere har trodd.

Et signert fotografi av en naken Jackie Kennedy Onassis ble funnet blant eiendelene til avdøde pop-art-kunstner Andy Warhol, melder den britiske avisen The Daily Telegraph.

Signert fotografi

Det er et signert fotografi som nå er funnet, og mye kan tyde på at det er den tidligere amerikanske førstedamen som selv har signert det avslørende bildet.

«For Andy, with enduring affection, Jackie Montauk» (Til Andy, din for alltid hengivne, Jackie Montauk.) står det skrevet på bildet.

Montauk var Warhols strandhus på Long Island i New York, et sted Kennedy angivelgi har vært sammen med Warhol.

Oppdaget av arkivmedarbeidere

Det var medarbeidere i stiftelsen Andy Warhol som fant bildet da de letet gjennom 610 pappesker og kontainere med bilder og dokumenter fra kunstneren.

Medarbeiderne tror bildet er tatt etter Jackie Kennedys mann, John F. Kennedy, døde i 1963. I tillegg til bildet ble det også funnet et gammelt kakestykke fra en bryllupskake, og 17.000 dollar.

Kastet ingen ting

Andy Warhol var kjent for å aldri kaste noe, og da det ble ryddet ut fra hans byhus på Manhatten ble det funnet poser, kofferter, vesker med gamle ting, og smykker for en verdi av 1 million dollar.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)