HEVDER LIVERPOOL ER INTERESSERT: Den ivorianske landslagsspilleren Sol Bamba håper på å kunne ikle seg Liverpool drakten. (Foto: SALAH/AFP)
HEVDER LIVERPOOL ER INTERESSERT: Den ivorianske landslagsspilleren Sol Bamba håper på å kunne ikle seg Liverpool drakten. (Foto: SALAH/AFP)

Her er fredagens Premier League-rykter

Hvem er Sol Bamba, og skal han virkelig til Liverpool? Avslutter City jakten på Joleon Lescott? Og skal Wesley Sneijder til United?

Les også: Bekreftede overganger
Les også: Nå begynner Premier League-manager for alvor - bli med HER

Arsenal: 
Newcastle-forsvarer Steven Taylor står visstnok ønskelisten til Arsenal, og London-klubbeen skal stå klare til å by 80 millioner kroner for 23-åringen. Everton er allerede i forhandlinger om Taylor, så Arsène Wenger må handle raskt om han vil sikre seg stopperen.

Aston Villa:
Villa-manager Martin O'Neill må forsterke den tynnslitte forsvarsrekka si. Sylvain Distin har lenge vært koblet til Villa, som jakter en erstatter for Martin Laursen. En annen som kan erstatte den danske stopperklippen er, noe overraskende, West Hams James Collins. Villa skal også ha fått avslått et bud på 50 millioner kroner for Blackburns Stephen Warnock. Birmingham står klare til å hente Villas Craig Gardner for 35 millioner kroner.

Birmingham:
Birmingham står klare til å hente Villas Craig Gardner for 35 millioner kroner. Birmingham er også i ferd med å få en ny eier. Forretningsmannen Carson Yeung eier allerede 29,9 prosent av klubben, og står nå klar til å overta majoriteten av aksjene.

Blackburn:
Blackburn er interessert i PSGs Jerome Rothen, men ser ut til å tape kampen om midtbanespilleren for spanske Espanyol. Amr Zaki ønsker en ny sjanse i Premier League. Det kan bli i Blackburn-drakten. Paul Gallagher har forlatt Blackburn til fordel for Leicester.

Bolton:
En rekke Premier League-klubber jakter den argentinske spissen Mauro Boselli, som spiller for Estudiantes i hjemlandet. Bolton, West Ham, Hull og Wigan kjemper om angriperens signatur.

Burnley: 
Burley-keeper Brian Jensen strør salt i United-såret, og stiller spørsmålstegn ved beslutningen om å la Michael Carrick ta straffen Jensen reddet da Burnley sjokkerte fotballverdenene ved å slå den regjerende seriemesteren.

Chelsea:
Chelsea har - igjen - blitt koblet til AC Milans Alexandre Pato. Ifølge Daily Mirror skal Pato gå til Chelsea for 395 millioner kroner neste år...

Everton:
Newcastle-forsvarer Steven Taylor står visstnok ønskelisten til Arsenal, og London-klubbeen skal stå klare til å by 80 millioner kroner for 23-åringen. Everton er allerede i forhandlinger om Taylor, så Arsène Wenger må handle raskt om han vil sikre seg stopperen. I Everton er Taylor tiltenkt rollen som erstatter for Joleon Lescott, som fremdeles er høyaktuell for Manchester City. Eller, er han? Fredag morgen ble det rapportert at City har gitt opp å hente Lescott, før det igjen ble meldt at City ikke har gitt opp likevel. To be continued...

Fulham:
Roy Hodgson ønsker å forsterke angrepsrekka og sier han vil hente en spiss før transfervinduet stenger. Det kan behøves, for Andrew Johnson er ute i opptil to måneder etter å blitt skadd i Europaliga-kvaliken mot Amkar torsdag.

Hull:
En rekke Premier League-klubber jakter den argentinske spissen Mauro Boselli, som spiller for Estudiantes i hjemlandet. Bolton, West Ham, Hull og Wigan kjemper om angriperens signatur. Hull jakter også Lokomotiv Moskva-vingen Haminu Draman. Den 23 år gamle ghaneseren vil koste rundt 30 millioner kroner.

Liverpool:
Hibernian-forsvarer Sol Bamba hevder at Liverpool jakter signaturen hans. - Liverpool, Lorient og Grenoble følger meg og det er selvsagt flatterende, sier den 1,90 høye stopperen med fem landskamper for Elfenbenskysten til Daily Record. Kanskje burde noen ha fortalt ham at den greske stopperen Sotiris Kyrgiakos bare er en medisinsk undersøkelse unna spill for Liverpool.

Manchester City:
Joleon Lescott er fremdeles høyaktuell for Manchester City. Eller, er han? Fredag morgen ble det rapportert at City har gitt opp å hente Lescott, før det igjen ble meldt at City ikke har gitt opp likevel. To be continued...

Manchester United:
Sir Alex Ferguson slår overfor Manchester Evening News fast at han ikke kommer til å hente flere spillere denne sommeren. Det har han gjort tidligere i sommer også, og selvfølgelig hindret det ikke at rykter oppstår. Det siste på United-fronten er at de og Bayern München står klare til å kapre Wesley Sneijders Inter Milan-overgang.

Portsmouth:
Amr Zaki ønsker en ny sjanse i Premier League. Det kan bli for Pompey. Pompey vil også ha Boltons Gavin McCann, men midtbanespilleren er usikker på om han vil til Pompey. Tottenham-keeper Heurelho Gomes er ute i tre månder, noe som gjør at Harry Redknapp vurderer å fortsette jobben med å gjøre Tottenham om til Portsmouth ved å by 20 millioner kroner for å hente David James (39).

Stoke City:
Stoke klarte ikke å bli enige med West Hams James Collins. Nå står Aston Villa klare til å kapre overgangen. Da stiller det seg annerledes for Marseille-spiss Elliot Grandin. 21-åringen skal prøvespille for Stoke, og håper drømmen om spill i Premier League kan bli til virkelighet.

Sunderland:
Floppspissen Anthony Stokes er solgt til skotske Hibernians og bare formaliteter gjenstår før Lyon-forsvarer John Mensah blir klar for spill på Stadium of Light. Ghaneseren kommer på lån ut sesongen.

Tottenham:
Tottenham-keeper Heurelho Gomes er ute i tre månder, noe som gjør at Harry Redknapp vurderer å fortsette jobben med å gjøre Tottenham om til Portsmouth ved å by 20 millioner kroner for å hente David James (39).

West Ham:
Bordeaux er klare til å akseptere et bud på 60 millioner på Marouane Chamakh. Arsenal bød like mye for en måned siden, men da krevde Bordeaux 150 millioner kroner. Chamakh er imidlertid usikker på om Upton Park er rett for ham, og har planer om å ringe tidligere Bordeaux-lagkamerat Julien Faubert for å be om råd. En rekke Premier League-klubber jakter den argentinske spissen Mauro Boselli, som spiller for Estudiantes i hjemlandet. Bolton, West Ham, Hull og Wigan kjemper om angriperens signatur.

Wigan:
Wigan har sikret seg signaturen til Rayo Vallecanos Mohamed Diame, som manager Roberto Martinez håper vil erstatte Lee Cattermole på Wigans midtbane. En rekke Premier League-klubber jakter den argentinske spissen Mauro Boselli, som spiller for Estudiantes i hjemlandet. Bolton, West Ham, Hull og Wigan kjemper om angriperens signatur.

Wolverhampton:
Brighton har henter den 20 år gamle Wolves-midtbanespilleren Elliott Bennett. 20-åringen har fått en treårskontrakt på Withdean Stadium.

Prøverundene er slutt - spill Premier League-manager