KOMMENDE LAGKAMERATER? Kurt Asle Arvesen og Lance Armstrong kan sykle sammen for Radio Shack neste sesong. På bildet kjemper de mot hverandre under Oslo Grand Prix.  (Foto: Sigurdsøn, Bjørn/SCANPIX)
KOMMENDE LAGKAMERATER? Kurt Asle Arvesen og Lance Armstrong kan sykle sammen for Radio Shack neste sesong. På bildet kjemper de mot hverandre under Oslo Grand Prix. (Foto: Sigurdsøn, Bjørn/SCANPIX)

Armstrong vil ha Arvesen

Og Arvesen er fristet.

Kurt Asle Arvesen (34) ble torsdag oppringt av sportsdirektøren i den nye profflaget til Lance Armstrong.

Den levende sykkellegenden satser stort med sitt nye Radio Shack-lag, og 37-åringen vil ha Arvesen med på laget.

Astana-sportsdirektør Alain Gallopin er blant de som blir med Armstrong til Radio Shack, og torsdag ringte han Arvesen for å forhøre seg.

- Alain Gallopin lurte på hvordan min situasjon var. De ville finne ut av det før de tok en intern runde for så å komme tilbake til meg. Jeg svarte at jeg ikke har skrevet kontrakt med noen for neste år og at jeg er åpen for alle tilbud, sier Kurt Asle Arvesen til Dagbladet.

- Stort å avslutte med Lance
Han legger ikke skjul på at det hadde vært kjekt å sykle på lag med tidenes største syklist.

- Det ville vært stort og avsluttet karrieren med Lance Armstrong. Det skal jeg ikke legge skjul på. Han er det største ikonet innenfor sykkelsporten og det ville vært utrolig artig om dette ble noe av, sier Arvesen.

Både Arvesen og Armstrong stiller til start når Irland rundt tråkkes i gang fredag, og innen Spania rundt starter neste lørdag håper Arvesen å ha en avtale for neste år på plass.

- En av feltets harde menn
Lance Armstrong lot seg imponere av Arvesen under sommerens Tour de France. Selv om Arvesen måtte gi seg da han brakk kragebeinet på den 10. etappen, fullførte nemlig nordmannen etappen med brudd.

- Bildet som henger seg fast hos meg er at han fullfører etappen. Da jeg brakk kragebeinet kunne jeg aldri satt meg på sykkelen igjen. Det viser at vi mistet en av feltets virkelig harde menn, sa Armstrong til TV 2 Sporten etter Arvesens Tour-exit.

Se Armstrongs Arvesen-skryt og Arvesens reaksjon her:

334400