hotel cæsar
hotel cæsar

Sterri positiv til Ninni-comeback i «Cæsar»

- Dette er en veldig spennende tanke.

Tom Sterri reagerer med glede når tv2underholdning forteller ham at både Henriette Lien og Tom A. Haug er åpne for «Hotel Cæsar»-comeback.

- Dette er veldig hyggelige nyheter. I september reiser manusgjengen til Stockholm for å diskutere hva som skal skje fremover, og da vil dette bli tatt opp. Tanken er sådd i god matjord, sier Sterri som er kreativ produsent for «Hotel Cæsar».

Både Tom A. Haug og Henriette Lien er åpne for å gjøre comeback
  i episode nummer 2000 av «Hotel Cæsar». (Foto: Atle Bye)
Både Tom A. Haug og Henriette Lien er åpne for å gjøre comeback i episode nummer 2000 av «Hotel Cæsar». (Foto: Atle Bye)

- En spennende tanke

Henriette Liens karakter Ninni Anker-Hansen ble fengslet for drapet på Arne Marcussen, og Sterri tenner på tanken om å få henne tilbake.

- Etter mine beregninger har vel Ninni sonet ferdig nå. Og nå som sønnen hennes Goggen blir fast inventar, er det en veldig spennende tanke å bringe henne tilbake.

- I såpeserie kan mye skje

Sterri ser imidlertid noen utfordringer med å få Tom A. Haug tilbake, med tanke på at hans karakter Rolv Espevold er død.

- Rolv kan bli vrien, men kanskje han kan komme tilbake i en drømmescene eller som en tvillingbror? I såpeserie kan mye skje, sier han.

Leser fan-forslag hver dag

I høst skal «Hotel Cæsar» spille inn episode nummer 2000, og i den forbindelse oppfordres fansen til å komme med ideer om hva som skal skje.

Sterri er fornøyd med forslagene som strømmer inn, men oppfordrer publikum til å være litt mer presise.

- Det er mange gode ideer som er kommet inn, men noen av forslagene er lange historier som tar tid å utføre. Prøv heller å foreslå nøyaktig hva som skal skje i episode nummer 2000, sier han.

Og selv om ikke din idé blir brukt i 2000-episoden, utelukker ikke Sterri at noen ideer kan bli brukt senere.

- Du skal ikke se bort ifra at du vil kjenne igjen ditt forslag i en «Cæsar»-episode om kanskje et år eller to. Jeg leser forslagene til fansen hver dag med mye glede, sier han.

Har du et forslag til hva som skal skje i episode 2000? Klikk deg inn på følgende artikkel og skriv i kommentarfeltet: Du kan bestemme hva som skjer i «Cæsar».

Les alt om «Hotel Cæsar» her!