waschera_ses3
waschera_ses3

Tar pulsen på Amanda

Waschera-programlederne Katarina Flatland og Peter Moi Bubresko er klare for å sjekke stemningen på Amandas røde løper.

Flatland og Bubresko leder vorspielet og nachspielet til Amanda-utdelingen i Haugesund.

- Det blir utfordrende og spennende. For det første skal vi ha direktesending på kveldstid, noe vi ikke har gjort før. Vi kommer også til å møte mange spennende mennesker, og jeg gleder meg til å slå av en prat med dem, sier Flatland.

Fra rød løper

                                     
De står klare på den røde løperen før showet, for å sjekke pulsen til de nominerte. Kremen av norske skuespillere og regissører inntar Haugesund, og Waschera-duoen gleder seg.
 
- Det blir en spennende utfordring å lede vorspielet og nachspielet til Amanda. Det blir to direktesendinger og heldigvis har vi hundrevis av livesendinger bak oss. Vi skal lage god stemning på den røde løperen og få det beste ut av de festkledde gjestene både før og etter utdelingen. Det er ikke alltid like lett å intervjue skuespillere, men vi surfer på sjarmen hvis noe går galt, sier Bubresko.
 

Nachspiel


Etter showet intervjuer programleder-paret vinnerne av de gjeve statuettene.
 
- Jeg gleder meg til å besøke Haugesund for den byen har jeg aldri vært i. Det blir spennende å se hvordan den norske filmbransjen feirer seg selv og det er et privilegium å få ha en statistrolle den kvelden. Jeg håper på glade vinnere og forbanna tapere og takketaler som går Oscarutdelingen en høy gang, forteller han.

Se programmet på TV 2 fredag 21. august kl. 20.30.