Amanda 2009: Programlederne Sven Nordin og Dennis Storhøi
Amanda 2009: Programlederne Sven Nordin og Dennis Storhøi

Klare for Amanda-jubileum

Sven Nordin og Dennis Storhøi ønsker velkommen til direktesendt Amanda-show fra Haugesund.

Amandaprisen fyller i år 25 år, og tv-showet vil være med å hylle kvinnene i norsk film. Jubileumsshowet ledes av Sven Nordin og Dennis Størhøi, som begge har lang fartstid som skuespillere. De har imidlertid spilt lite sammen opp gjennom karrieren, og ser derfor med glede frem til å jobbe sammen med Amanda.

- Jeg ser det som et meget stort kompliment å få lede årets Amandaprisutdeling. Og det er veldig hyggelig at det blir sammen med Sven, sier Dennis Storhøi.

- Det er klart det er stor stas å få være programleder for Norges mest prestisjefylte filmprisutdeling, mener Sven Nordin.

- Vi er jo et nytt par i denne sammenheng, men uten å ta for mye i tror jeg vi kan love publikum og, ikke minst de nominerte og deres nærmeste, det beste vi kan gi den kvelden; den største anerkjennelse av filmkunsten i vårt land og en minneverdig kveld, sier Dennis Storhøi.

I alt 19 Amanda-priser skal finne sine glade vinnere ut fra en produksjon på hele 25 norske langfilmer med premiere i filmåret 2008/2009. I tillegg blir det en rekke filmrelaterte underholdningsinnslag.

Se «Amanda 2009» på TV 2 fredag kl. 21.40.