Thor Hushovd  (Foto: Sigurdsøn, Bjørn/SCANPIX)
Thor Hushovd (Foto: Sigurdsøn, Bjørn/SCANPIX)

Hushovd: - Kan ikke få det bedre

Tror på mye moro med Cervélo, og tenker ikke på å skifte lag.

Oslo (TV 2 Sporten): Thor Hushovd måtte gjøre mye av jobben alene i årets Tour de France, og Cervélo fikk kritikk for å ikke hjelpe vinneren av den grønne trøya tilstrekkelig.

Men Hushovd mener likevel at laget er mer enn godt nok.

- Fortsatt nytt lag
- Vi har hatt en evaluering, og kommer til å gå mer igjennom det når det nærmer seg sesongslutt, men vi har et bra lag. Det skal bare fungere. Husk på at det er et lag som bare er åtte måneder gammelt. Det er fortsatt nytt og vi må gi laget mer tid. Det har i hvert fall jeg tenkt å gjøre og derfor har jeg signert for ett nytt år.

- Jeg kommer til å få det mye gøy fremover sammen med laget

- Det er en utrolig fin gjeng. Det har vært en bra start og jeg tror det kommer til å bi enda bedre. Laget har mål som er identiske med mine, og da kan jeg ikke få det bedre, sier Hushovd til TV 2 Sporten.

Kreftambassadør
Torsdag var han sammen med Lance Armstrong på Radiumhospitalet for å besøke pasienter rammet av kreft. Inntrykkene etter besøket var sterke for Hushovd som tidligere i dag ble utnevnt som ambassadør for Kreftforeningen.

- Det var veldig hyggelig og selvfølgelig veldig overraskende å få den utmerkelsen. Det motiverer til å gjøre mer i fremtiden. Å komme så nærme kreftsaken har vært spennende og lærerikt. Og det var i tillegg veldig gøy å oppleve den folkefesten vi hadde under selve rittet. Jeg håper å få gjenta det neste år, sier Hushovd.