pia
pia

Pia vil være sprek og gravid

Klar for TV-høst med barn i magen.

- «Skal vi danse» er lengre, og jeg føler det krever mer av oss som programledere, sier Kristian Ødegårds nye programlederemakker i «Skal vi danse», Pia Lykke, til «God kveld Norge».

Etter at Guri Solberg ble fikk barn, er det nå Lykke som har meldt overgang fra «Norske talenter» for å bistå Ødegård på dansegulvet.

- Stor utfordring

Og gravide Pia ser fram til den nye danse-sesongen.

- Dette er en stor utfordring for meg, sier hun og smiler fornøyd.

DSC_0017
DSC_0017
- Jeg har nok et stykke å gå på dansingen. Jeg føler meg helt blank på det punktet, så jeg har nok en del å lære, sier Lykke og tenker på Guri Solberg som har fått danset mye i rollen som programleder.

Pia, som har termin i slutten av januar, er full av beundring for «Skal vi danse»-kjendis og NRK Super-programleder Margrethe Røed som deltar i konkurransen gravid i femte måned.

- Jeg synes Margrethe er ektremt tøff , sier hun.

Fikk gode råd av Guri

Lykke forteller at hun fikk mange gode råd av Guri Solberg.

- Vi snakket sammen da jeg gjorde «Norske talenter». Det var fint å henne der da jeg begynte. Og nå vet hun jo at jeg ikke skal overta permanent, ler Pia og ser ned på sin voksende mage.

Hun ser fram til å jobbe under svangerskapet.

- Flere flinke programledere har gjort dette før meg. Solveig Kloppen og Guri Solberg har vært så friske og raske mens de jobbet gravid på skjermen. Håper jeg også kan være sprek og gravid på TV, sier Pia og håper hun får kåret vinneren av ”Skal vi danse” før babyen meldersin ankomst.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)