Forsvarsadvokatene
Forsvarsadvokatene

- Man får se at forbrytere er vanlige folk

Forsvarsadvokatene var på plass under TV 2s høstlansering.

I høst kan seerne få et unikt innblikk i en lukket verden der ingen kamerateam har vært før. For første gang har et kamera fulgt en rettssak fra innsiden.

Advokatene i firmaet Hestenes og Dramer hadde torsdag tatt turen over til Bergen for å være med på TV 2s høstlansering.

- Vi hører hjemme i folkeopplysningsdelen av TV 2, men vi godtar å bli plassert der vi er, sier advokat Frode Sulland om å være en del av TV 2s underholdningsunivers.

Les også: Her er TV 2-høsten

Les mer om «Forsvarsadvokatene» her

Flere ganger kamerateamet ikke fikk være med

Under lanseringen fortalte Sulland at de gikk mange runder før de bestemte seg for å være med på dokumentarprosjektet, og hensynet til klientene har vært i fokus hele tiden.

- De har vært overraskende postive i forhold til dette, men dette er noe de har velger selv. De fleste ville ikke være med. De vanskeligste sakene har ikke noe på TV å gjøre heller, sier Sulland som også legger til at det er på flere områder at kamerateamet rett og slett ikke har fått bli med heller.

- Det gjelder blant annet når de får tiltalen av politiet og når det er snakk om varetekt. Da er det uaktuelt å ha med et TV-team. Taushetsplikten er absolutt.

- Man får se at forbrytere er vanlige folk

- Hva tror du folk kan lære av serien?

- Jeg tror folk kan lære veldig mye. Man får se at forbrytere er vanlige folk, og at man ikke trenger å demonisere. Ellers så får seerne et innblikk i vår virkelighet, fortsetter Sulland.

Se smakebit fra «Forsvarsadvokatene» her:

334205