Morten Ramm og Håvard Lilleheie fullførte sin femte «Manshow» sesong denne våren. Nå går de hver sin vei.
Morten Ramm og Håvard Lilleheie fullførte sin femte «Manshow» sesong denne våren. Nå går de hver sin vei.

Lilleheie og Ramm skiller lag

Håvard Lilleheie går solo med eget talkshow i høst.

Siden høsten 2006 har Håvard Lilleheie og Morten Ramm blitt et av Norges morsomste radarpar, takket være rølpeprogrammet «Manshow» på TV 2 Zebra.

Nå går de to komikerne hver sin vei. Ramm fortsetter i «Torsdag kveld fra Nydalen», mens Lilleheie satser på sitt eget talkshow: «Showman».

- «Manshow» er slutt. Jeg følte at «Manshow» beveget seg mer i en talkshowretning mot slutten, og det likte jeg veldig godt. Derfor ville jeg lage noe som rendyrket humortalkshowkonseptet enda mer, sier Lilleheie til tv2underholdning.

Klassisk Lilleheie

I «Show man» skal Lilleheie drive på i kjent stil, med kjendisgjester og uhøytidelig stemning.

- Vanlige talkshow er gladunderholdning, men «Showman» skal være subjektivt, sier han uten å ville røpe for mye.

Ikke noe Ramm-samarbeid

«Manshow»-kollega Morten Ramm skal ikke være med i «Showman». Den populære komikeren ble nylig far, og er fulltidsmedlem i komiensemblet «Torsdag kveld fra Nydalen».

«Show man» skal derfor finne et nytt komitalent som skal lage morsomme reportasjer.

- I disse dager tester vi ut forskjellige komikere, og utifra disse skal vi finne et nytt humortalent som skal lage stuntreportasjer, sier Lilleheie.

- Så Morten Ramm er helt ute?

- Morten skal lage humor med «Torsdag kveld fra Nydalen», så han er ikke med. Jeg tror han har funnet ut at «Torsdag kveld» og barn er en heltidsjobb.

Håvard Lilleheie vs Jimmy Kimmel

Med sitt nye show, begynner Lilleheies karriere å ligne på den amerikanske talkshowverten Jimmy Kimmel. Kimmel var opphavsmann og programleder til det amerikanske «Manshow», og fortsatte karrieren med sitt eget «The Jimmy Kimmel Show».

Lilleheie har ikke tenkt på seg selv som Kimmel, men smigres av sammenligningen.

- Det er jo en herlig parallell! ler Håvard og fortsetter:

- Jeg har aldri hatt en ønske om å bli Jimmy Kimmel. «Manshow» er ikke et program som varer, og jeg ser på talkshow som en edel form for TV-underholdning.

«Showman» har premiere på TV 2 Zebra 29. september!