Tom A. Haug og Henriette Lien er åpne for å komme tilbake til «Hotel Cæsar».
Tom A. Haug og Henriette Lien er åpne for å komme tilbake til «Hotel Cæsar».

Utelukker ikke «Cæsar»-comeback

Henriette Lien og Tom A. Haug er åpne for å komme tilbake.

I høst skal «Hotel Cæsar» spille inn episode nummer 2000, og i den forbindelse oppfordres fansen til å komme med ideer om hva som skal skje.

- Man skal aldri si aldri

Så langt har over 100 mennesker sendt inn forslag, og svært mange savner Ninni Anker-Hansen - spilt av Henriette Lien (39) - som sitter fengslet for drapet på Arne Marcussen.

Lien blir glad når tv2underholdning forteller henne at fansen savner Ninni.

- Det er utrolig hyggelig at folk liker karakteren og vil ha henne tilbake. Det var den første skuespillerjobben jeg hadde, så det varmer, sier hun stolt til tv2underholdning.

Selv om «Hotel Cæsar» ikke er noen førsteprioritet for henne, utelukker hun ikke at Ninni kommer tilbake til hotellet.

- I utgangspunktet ser jeg alltid fremover, men jeg har blitt gammel nok til å si at man aldri skal si aldri til noe som helst. Jeg er åpen for alt av jobber, og hvis det kommer et tilbud fra «Cæsar», vurderer jeg det på lik linje med andre henvendelser, sier hun.

Både Tom A. Haug og Henriette Lien er åpne for å gjøre comeback i episode nummer 2000 av «Hotel Cæsar». (Foto: Atle Bye)
Både Tom A. Haug og Henriette Lien er åpne for å gjøre comeback i episode nummer 2000 av «Hotel Cæsar». (Foto: Atle Bye)

- Vanskelig å vekke Rolv til live

Tom A. Haug (40) spilte Rolv Espevold, som tok sitt eget liv i sin siste «Cæsar»-episode. De siste tre årene har Haug jobbet som dramalærer på Trondarnes folkehøyskole i Harstad, men sier allikevel at han vil vurdere et comeback.

- «Cæsar» var en veldig flott plass å jobbe på med mange flotte mennesker, så jeg har selvsagt ikke noe imot det - absolutt ikke. Men det blir vanskelig å vekke Rolf til live, da, sier Haug og spekulerer i om Rolv kan ha en tvillingbror.

- Så du legger ikke på røret hvis Tom Sterri ringer og spør om et comeback?

- Hvis Tom ringer, er det bare hyggelig. Tom er en veldig hyggelig mann, sier Haug.

- Jeg legger aldri på røret hvis Tom ringer! ler Henriette.

Les Tom Sterris reaksjon på Lien og Haugs uttalelser her!

Les alt om «Hotel Cæsar» her!