thomas og harald senkveld
thomas og harald senkveld

Camp Senkveld – duellen ett steg videre

Thomas og Harald blir i høst lagledere for hvert sitt lag av kjendiser som skal konkurrere mot hverandre i en rekke grener.

Med den nye duellformen «Camp Senkveld», blir det reality og utstemming hver fredag i «Senkveld».

Hvert sitt kjendislag

Thomas Numme og Harald Rønneberg skal lede hvert sitt lag med seks deltakere, og hver uke ryker deltakerne ut en etter en. Det hele kulminerer i en forrykende live finale i siste sending før jul.

- Thomas og jeg har hvert vårt lag med fantastiske mennesker, og vi skal konkurrere i 14 konkurranser utover høsten, sier Harald som har samlet laget sitt på Oscarsborg Festing i Oslofjorden.

Vet ikke hva de ble med på

Hva lagene skal konkurrere i er foreløpig hemmelig. Og skal vi tro teamleder Thomas, så visste ikke deltakerne helt hva de sa ja til heller.

- Foreløpig vet ingen av deltakerne hva de har begitt seg ut på, så foreløpig er det en blid og uvitende gjeng som står her, sier Thomas på direktelink fra Oscarsborg til TV 2s høstlansering i Bergen.

En naturlig utvikling

camp-senkveld
camp-senkveld
Senkveld-redaksjonen mener at den nye duell-formen er en naturlig utvikling fra alle konkurransene vi har sett de siste årene i programmet.

Konkurransene startet med at Harald gjorde ting han ikke kunne. Deretter konkurrerte Thomas og Harald mot hverandre, mann mot mann, før de startet med team. Thomas og Harald var først på eget team mot to andre kjendiser, og i siste sesong har vi sett at programlederduoen nok en gang skilte lag og fikk med seg en kjendis på hvert sitt team.

Nå har de altså tatt den helt ut, og stiller med seks kjendiser hver på hvert sitt lag. Sjekk teamene under her.

Hvem som blir stemt ut først, ser du på TV 2 fredag 11. september kl 22.30.

Deltagere i Camp Senkveld – Oscarsborg, høsten 2009

Team Thomas:

Holmen-1024
Holmen-1024
Skuespiller Hallvard Holmen (43) fra Mosjøen er utdannet ved Statens Teaterhøgskole, og har jobbet for blant annet Rogaland teater og Det Norske Teatret. Nå gjør han stor suksess i rollen som ungkaren Roy i dramaserien ”Himmelblå”. Han blir også å se i rollen som Fridtjov Nansen i NRKs nye storsatsing "Harry & Charles".
Adil Thathaal
Adil Thathaal
Adil Kahn (26) imponerte både seerne og dommerne da han vant dansekonkurransen “Dansefeber” på TVNorge i 2006. Etter å ha høstet erfaringer i USA er Adil tilbake i Norge, hvor han har hatt flere store roller på scenen. Blant annet i “West Side Story” på Oslo Nye Teater, og “Jungelboken” på Det Norske Teatret.
I KJÆRLIGHETENS TEGN: Klaus Sonstad skal hjem til eksen og mannen
  hennes på julaften.
I KJÆRLIGHETENS TEGN: Klaus Sonstad skal hjem til eksen og mannen hennes på julaften.
Klaus Joacim Sonstad (40) er journalist, men ble først kjent i rollen som sauebonde i radioprogrammet “Are og Odin” på NRK P3. De siste årene har han også skrevet bok, gitt ut barneplate og ledet tv-seriene “Kos og Kaos” og “Showbiz”.
Dorthe_680
Dorthe_680
Dorthe Skappel (45) jobbet i mange år som modell både i Norge og internasjonalt. Nå er hun en av TV 2s mest profilerte programledere etter over ti år i programlederstolen i “God kveld, Norge” samt sin årlige opptreden som showleder under prisutdelingen “Gullruten”.
Erik-Mørtvedt
Erik-Mørtvedt
Erik Mortvedt (26) fra “Erik og Kriss” lagde sin første låt sammen med Kristoffer Tømmerbakke da de var på samme russebuss i 2002. Nå er de landets mest populære hip-hop-duo. I juni gav de ut sin tredje plate “Tabu”, og i sommer har de turnert landet rundt.
kristin skogheim
kristin skogheim
Kristin Skogheim (39) er skuespiller og programleder. I år ble hun kåret til beste kvinnelige programleder for programmet “Skogheims” under Gullruten-utdelingen. Da var hun allerede et kjent fjes for seerne gjennom TV 2- serien “I de beste familier” og humorserien “Melonas” på NRK.

Team Harald:

Lena-Kristin-Ellingsen2
Lena-Kristin-Ellingsen2
Lena Kristin Ellingsen (29) fra Saltdal fikk prisen som beste kvinnelige skuespiller under Gullruten i år for rollen som Karoline i ”Himmelblå”. Før tv-suksessen gjorde hun en rekke roller på scenen, og har vært å se både ved Riksteatret, Oslo Nye Teater, Det Norske Teatret og Teatret Vårt i Molde.
Espen-Shampo-Knutsen2
Espen-Shampo-Knutsen2
Espen Shampo Knutsen (37) er tidenes mest kjente og profilerte norske hockeyspiller. Han har spilt for Vålerenga, Djurgården og Mighty Ducks samt Columbus Blue Jackets i NHL. Nå er han team manager for Vålerenga Hockey.
Morten Ramm.
Morten Ramm.
Morten Ramm (31) ble først kjent gjennom programmet “Manshow” på TV 2 Zebra. Han også gjort seg bemerket som reporter i “Torsdagsklubben” og “Rikets Røst”, og ble kåret til Årets Nykommer under komiprisen 2008. I høst er han aktuell med en ny runde av “Torsdag kveld fra Nydalen”.
Kristoffer-Tømmerbakke
Kristoffer-Tømmerbakke
Kristoffer Tømmerbakke (26) fra “Erik og Kriss” lagde sin første låt sammen med Erik Mortvedt da de var på samme russebuss i 2002. Nå er de landets mest populære hip-hop-duo. I juni gav de ut sin tredje plate “Tabu”, og i sommer har de turnert landet rundt.
Mia-Hundvin
Mia-Hundvin
Mia Hundvin (32) har vært en av landets fremste håndballprofiler. Hun rakk 72 A-landslagskamper og 174 mål med flagget på brystet, og var en publikumsyndling både på grunn av spillestil og personlighet. Mia spilte også i Danmark, og var med å vinne den danske serien for laget Slagelse.
Janove Ottesen (34) er vokalist og frontmann i et av norges mest markante rockeband, Kaizers Orchestra. På tross av norske tekster framført på jærsk har bandet trofaste fans i hele Skandinavia. I 2006 ble bandet frontet som et av de største navnene på Roskilde-festivalen, hvor de spilte for ca. 50 000 mennesker. I vår ga de ut albumet “Våre demoner” som bare var i ordinært salg i én uke, men nådde allikevel toppen av VG-lista.