Bror mot bror, Brotherhood
Bror mot bror, Brotherhood

Bror mot bror

Tommy er en rettskaffen politiker, mens broren Michael er en brutal gangster. Men brødrene har mer til felles enn de liker å innrømme.

"Bror mot bror" er et familiedrama som tar utgangspunkt i konfliktene som oppstår når to brødres uforenlige verdener kolliderer.

De to brødrene i sentrum av serien kunne ikke vært mer forskjellige. Tommy (Jason Clarke) er en rettskaffen politiker, dedikert ektemann og far til tre. Hans største ønske er å gjøre tilværelsen i "The Hill", den irske arbeiderbydelen han er vokst opp i, til et bedre sted å leve for menneskene der.

Broren Michael (Jason Isaacs) er en brutal gangster med psykopatiske trekk, som plutselig dukker opp etter å ha vært sporløst borte i syv år. Michaels mål er å ta et endelig oppgjør med mennesker fra fortiden, og gjenoppbygge det kriminelle imperiet han kontrollerte da han forsvant syv år tidligere.

"Bror mot bror" er produsert av den amerikanske kabelkanalen Showtime, og er et karakterdrevet kvalitetsdrama fra den amerikanske tv-industrienes førstedivisjon.