Rowland om forholdet til pappa

Kelly Rowland skylder på sitt turbulente forhold til sin alkoholiserte far for sitt mislykkede kjærlighetsliv.

Den tidligere sangeren i Destiny’s Child var forlovet med den amerikanske fotballspilleren Roy Williams, men avlyste bryllupet bare måneder etter at hun takket ja til å gifte seg med ham i 2005 – og har sett etter den sanne kjærligheten hele tiden etter det.

Hun hevder at det er en forbindelse med hennes brudd med faren Christopher – som hun og hennes mor forlot da de var unge – og at hun har fulgt etter den gale typen av menn.

– Det var en ganske tøff avgjørelse om det da jeg vokste opp. Jeg ville ha en farsfigur i livet mitt og det kan også bety at du noen ganger ikke tar de beste avgjørelsene, inkludert ditt valg av menn. Men jeg har snakket med mange jenter som har gjennomgått det og dessverre er det ganske vanlig. Det er grunnen til at jeg ikke gråter og sørger over det, sier hun til magasinet Reveal.

Men til tross for problemene hun har i kjærlighetslivet, hevder Rowland at hun ikke har noen planer om å reparere forholdet til sin far in den nærmeste framtid – og innrømmer at hun bare ikke er klar til å legge fortiden bak seg.

– Jeg vet ikke hvordan jeg føler når det gjelder å gjenforenes med ham. Jeg vil ikke oppsøke fortiden min igjen ennå – jeg føler bare ikke at jeg kan takle det akkurat nå. Jeg tror det er en tid og et sted for alt, men det er ikke akkurat nå, sier Rowland. (©NTB)