Åttebarnsfar i «skilt pappa»-realityserie

Jon Gosselin, far til sekslinger og stjerne i realityserien «Jon & Kate Plus 8», skal nå være i forhandlinger om å medvirke i et ny realityshow, kalt «Divorced Dad’s Club».

Som kjent har det ikke gått så bra for åttebarnsforeldrene Jon (32) og Kate (34) Gosselin, som TV-seerne har kunnet følge siden våren 2007.

I juni kunne det samme TV-publikummet også få med seg hvordan det ti år lange ekteskapet nå begynner å gå i oppløsning – da ble parets separasjon nemlig offentliggjort foran 10,6 millioner seere.

I det siste har ikke produsentene av serien vært særlig fornøyd med Jon Gosselin, som skal ha brutt kontraktens moralske regler gjennom å gå på bar og drikke. Men det gjør ifølge TMZ ikke så mye for åttebarnsfaren, som nå skal være i samtaler med produksjonsselskapet Endemol om en ny realityserie.

Tittelen er «Divorced Dad’s Club», og der skal Gosselin være en av flere berømte – og skilte – fedre som følges av kameraene. Kanskje vil han syte og klage litt over økonomien?

Ifølge kjendisnettstedet skal en dommer nå ha tilkjent Kate Gosselin inntektene fra inneværende sesongs «Jon & Kate Plus 8»-episoder, fordi hun regnes som den mest ansvarlige av de to. Forrige sesongs inntekter ble likt delt mellom de to. Men mens Jon brukte opp alt på seg selv, skal Kate ha satt inn størsteparten i banken med tanke på barnas utdannelse. (©NTB)