(Foto: JOCHEN LUEBKE/EPA)
(Foto: JOCHEN LUEBKE/EPA)

Sjekk dagens oddstips

Birmingham møter overkommelig motstand i kveldens hjemmekamp.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 19. august, frist kl. 20.25:
11 Chesterfield - Notts County B 2,20
30 Birmingham - Portsmouth H 2,00

Totalodds: 4,40

Gjestene sterkest
League Two. Chesterfields dårlige sesongavslutning i våres kostet en plass i play off. Siden forrige kamp er forsvarerne Goodall og Robertson tilbake, men ventelig ingen endringer på laget som slo Northampton.

Nyrike Notts County og sportsdirektør ”Svennis” har høye ambisjoner på sikt. Seks poeng og 9-0 på de to første ligakampene vitner om at noe er på gang i ligasystemets eldste klubb. Lee (f), Thompson (f) og Bishop (m) trøbler med skader. Sistnevnte erstattes trolig av nyankomne Jackson (m). Mellom stengene får Kasper Schmeichel sin debut.

Bortelaget har funnet seiersresepten og burde vært klarere favoritter. 2,20 kan spilles.

Nykommerne får tipset
Premier League. Birmingham var farlig frempå ved et par anledninger, men ble som ventet et nummer for små på Old Trafford. Det er forventninger til spissen Chriatian Benitez, som kan få sin debut fra start i denne kampen. Forsvarerne Espinoza og Dann mangler fortsatt.

Portsmouth tapte også 0-1 i helgen. Motstander var Fulham, i en kamp dagens gjester hadde mye spill uten å komme til de helt store sjansene. Laget er betydelig svekket siden forrige sesong, og en kamp for tilværelsen virker opplagt. Fortsatt et par skadefravær, men ingen nye.

Birmingham skal ha en god sjanse til brukbare to blank.

Vurdert av Magnus Wattne