Clarence Seedorf  (Foto: DANIEL DAL ZENNARO/EPA)
Clarence Seedorf (Foto: DANIEL DAL ZENNARO/EPA)

Her er tirsdagens Premier League-rykter

Clarence Seedorf til Chelsea? Deco til Vietnam? Eller hva med Roman Pavljutsjenko til Roma?

Les også: Bekreftede overganger
Les også: Spill Premier League-manager - påmelding NÅ

Arsenal: 
The Gunners er i ferd med å signere den amerikanske 15-åringen Luis Gil. Unggutten, som kommer fra Patedores, har flere kamper for det amerikanske U17-landslaget og har vært i kikkerten til Arsenal en god stund.

Aston Villa:
Villa skal være nær ved å smelle 6 millioner pund på bordet for Middlesbrough-forsvarer David Wheater. I tillegg skal Martin O'Neill være klar for et dobbeltbud for Tottenham-duoen David Bentley og Jermaine Jenas.

Birmingham:
Alex McLeish er i ferd med å sikre seg Sporting Gijon-spilleren Michel for 3 millioner pund.

Blackburn:
Michel Salgado kan bli lagkamerat med Morten Gamst Pedersen. Blackburn skal være svært nær å signere den spanske veteranen, som ble fristilt av Real Madrid i sommer.

Bolton:
Danny Shittu skal være på vei vekk fra Reebok Stadium. Portsmouth skal være veldig interessert i nigerianeren. Shittu kan få følge av lagkamerat Gavin McCann.

Burnley: 
The Clarets nærmer seg en avtale med Manchester United om unggutten Richard Eckersley. 20-åringen kom til Burnley i sommer, men klubbene har foreløpig ikke kommet til enighet om en passende overgangssum.

Chelsea:
Carlo Ancelotti vil hente AC Milan-veteranen Clarence Seedorf. Nederlenderen skal være tiltenkt en rolle i klubbens diamantformasjon på midtbanen. Ifølge enkelte britiske medier skal Deco være ønsket av den vietnamesiske klubben TT Ha Noi.

Everton:
Blåtrøyene fra Liverpool skal fortsatt ha Arsenals Philippe Senderos i kikkerten, i tillegg til Middlesbrough-stopper Robert Huth.

Fulham:
Hameur Bouazza er på vei vekk fra Craven Cottage. Mannen fra Algerie skal være på vei til tyrkiske Sivasspor.

Hull:
The Tigers kommer nærmere og nærmere et kjøp av Real Madrids Alvaro Negredo. Spanjolen skal visstnok være i England for å forhandle med Kingston-upon-Hull-klubben.

Liverpool:
Liverpool-manager Rafael Benitez skal ha fått beskjed om at han bare har 1,5 millioner pund til rådighet til spillerkjøp. En av spillerne spanjolen skal være interessert i er Newcastle-kaptein Steven Taylor.

Manchester City:
Nok en brasilianer skal være på vei inn dørene på The City of Manchester Stadium: det 16-årige stortalentet Rafael de Souza Rodolfo fra Fluminese

Manchester United:
Ryktene om at Stokes Ryan Shawcross er på vei tilbake til Old Trafford vil ikke gi seg. United-manager Sir Alex Ferguson skal ha vært på tribunen i helgens kamp mellom Stoke og Burnley. Om skotten ville finsikte Shawcross eller bare studere Burnley-mannskapet - som møter United på onsdag - er usikkert.

Portsmouth:
Veterankeeper David James skal være på vei vekk fra klubben. Tottenham er visstnok interessert i hans tjenester. I tillegg skal Sol Campbell være på vei til Newcastle.

Stoke City:
Marseille-spilleren Elliot Grandin er på prøvespill hos The Potters. 21-åringen skal visstnok ha en prislapp på 1 million euro.

Sunderland:
Black Cats er fortsatt interessert i å sikre seg den ettertraktete Marouane Chamakh, til tross for Bordeaux-presidenten har avvist et salg til klubben.

Tottenham:
Roman Pavljutsjenko kan være på vei til Roma. Den italienske klubben planlegger visstnok et storbud på russeren. Spurs kan på sin side være nærmere et kjøp av Real Madrids Wesley Sneijder. Den spanske klubben skal visstnok ha kuttet prislappen på nederlenderen med 5 millioner euro. Tottenham er en av flere klubber som har vist interesse for Sneijder.

West Ham:
The Hammers skal være svært interessert i å sikre seg Romas Julio Baptista. I tillegg skal de ha slengt seg inn i kampen - sammen med Arsenal, Manchester City og Sunderland - om Marouane Chamakh.

Wigan:
The Latics har økt sitt bud på Crystal Palace-spissen Victor Moses. Nå skal budet være på 2 millioner pund. I tillegg skal klubben være nær en overgang for Rayo Vallecano-spilleren Mohamed Diame.

Wolverhampton:
Wolves skal være svært interessert i den unge Newcastle-spissen Andy Carroll.