Miss Norge Eli Landa konkurrerer på Bahamas om tittelen Miss Universe 2009
Miss Norge Eli Landa konkurrerer på Bahamas om tittelen Miss Universe 2009

- De fleste av oss er temmelig trøtte

Norges Miss Universe-kandidat sliten foran finalen.

Mange mener at enten Miss Thailand Chutima Durongdej og Miss Australia Rachael Finch vil stikke av med Miss Universe-tiaraen når konkurransen går av stabelen 23. august på Bahamas.

Har ikke gitt opp

Det betyr ikke at Norges egen Eli Landa har gitt opp.

- Jeg er ikke en av favorittene på nettstedene som dekker konkurransen og det er litt leit. Men jeg vet at det er en åpen konkurranse i år og har enda håp. Jeg gir alt for Norge og skal gjøre et godt inntrykk på dommerne, sier en optimistisk misse-kandidat til «God kveld Norge».

Les også: Her er norske Miss Elis bikinibilder

Det er ikke bare kos og avslapping for missene på vakre og solfylte Bahamas.

- Akkurat nå er de fleste av oss temmelig trøtte på grunn av lange dager med masse å gjøre og veldig lite søvn. I dag startet vi dagen klokken syv, det vil si vi stod opp før seks for å gjøre oss klare. Først øvde vi til finalen frem til klokken fire og så dro vi videre til veldedighetsauksjon og middag. Vi kom inn på hotellet nå klokken tolv og skal opp igjen klokken fem i morgen tidlig, røper Landa.

Konkurransen tilspisser seg

Men litt hygge har det også vært tid til. Nå tilspisser imidlertid konkurransen seg.

- De første dagene gikk med på registrering og alt som fölger med det i en slik konkurranse, fotoshoot, intervjuer og lignende. Deretter var vi på sightseeing i noen dager. Vi har blant annet besøkt øyene Exuma og Bimini. Vi har hatt en stor velkomstmiddag med presentasjon av alle deltakere, deltatt i en parade, bikini moteshow, nasjonaldraktshow, moteshow for lokale designere og mange fotoshoot på strendene her. I dag startet øvingen til finaleshowet, så nå er konkurransen virkelig i gang, smiler hun.

Uvant med presseoppbudet

Det er imidlertid en ting Eli sliter litt med, og det er det store presseoppbudet.

- Jeg må innrømme at det er uvant med alle pressefolkene som filmer og fotograferer til enhver tid, men jeg begynner å bli litt mer vant etterhvert, sier missehåpet, som har knyttet gode bekjentskaper allerede.

- Jeg er blitt kjent med Miss Sweden, Miss Finland, Miss Ireland, Miss Iceland, Miss Great Britain, Miss Thailand, Miss Australia, Miss Guatemala, Miss Venezuela, Miss Colombia, Miss Namibia, Miss Zambia, Miss New Zealand, Miss Paraguay, Miss Panama og Miss Jamaica, forteller hun.

Til nå har den vakre modellen vært alene i Bahamas, men i neste uke kommer samboeren og foreldrene ned. De skal se finaleshowet og feriere på Bahamas.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)