Christina Vukicevic  (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
Christina Vukicevic (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
Vukicevic  (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
Vukicevic (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)

Vukicevic vurderer skolebenken etter VM

Vil ha noe annet å tenke på enn 100 meter hekk.

TV 2 Sporten (Berlin): Christina Vukicevic har de tre siste årene vært heltidsutøver, men nå tror 22-åringen at hun vil ha godt av å tenke på noe annet enn bare 100 meter hekk. Dermed kan det bli skolebenken etter VM. Vukicevic har kunnet leve av idretten de siste årene og har kun hatt fokus på det. Nå ønsker mer å bryne hodet sitt på.

- Jeg studerer ikke noe ennå, men jeg vurderer om jeg skal gjøre det til høsten eller i januar, sier Christina Vukicevic til TV 2 Sporten.

Nå som karrieren tar av, så skal du studere?

- Ja, det er greit å ha noe annet å koble av på. Jeg kommer sannsynligvis til å velge noe som retter meg inn mot mennesker, kankje noen år med psykologi. Men det skal ikke gå ut over noen toppidrettssatsing, understreker hekkeløperen.

Innfridde i VM
Vukicevic nådde tirsdag målet om semifinale i Berlin. Hun løp i bane 1 i forsøksheatetog måtte løpe uten noen ved siden av seg siden bane 2 sto tom. Men Drøbak-jenta løp sitt eget løp og tok fjerdeplassen på tiden 12,95.

- Det gikk som smurt i dag. Det var akkurat det jeg planla, å bli nummer tre eller fire, så det var perfekt, sa Vukicevic etter løpet.

Se reportasje i vedeovinduet øverst!