p klaus 180809 aeg stillsbilde000002
p klaus 180809 aeg stillsbilde000002

Her går P3-Klaus på tryne

- Bra jeg er godt polstret.

Allerede under de første opptakene til Camp Senkveld, «Senkvelds» nye reality-serie, gikk det på tryne for tidligere P3-programleder Klaus Joacim Sonstad. Da laget hans skulle løpe over en bakketopp, endte han med å bli liggende på bakken på magen.

- Jeg tenkte det var greit å gjøre unna fallet før man startet for alvor. Det var ikke tilsiktet, fastholder han overfor «God kveld Norge».

- Neida, men der kommer jo polstringen inn. Den kan faktisk være god å ha i slike konkurranser hvor man bykser litt bort i hverandre. Det er noen som er ganske kantete og beinete her.

Klaus har klaus

Sonstad røper at han egentlig ville vært med i «71 grader Nord», men innså raskt at det ikke ville gått for hans del.

- Jeg tror den største utfordringen for meg blir dersom det blir noen høydeting, eller noen trange rom, for jeg har klaustrofobi og høydeskrekk, røper Klaus.

Les også: «Senkveld-Thomas»: Det har blitt litt for lang ferie

Han innrømmer også at han har en del fyiske begrensninger.

- Det blir jo tøft å holde ut, kondisjonen er ikke helt der den skulle ha vært, medgir programlederen.

Minner om Gøran

Klaus minner også om Gøran Sørloth, som vant «Mesternes Mester». Likevel tror han ikke han kan være noen outsider.

- De sa jo at han var litt sånn chubby, og dømt nord og ned. Og så vant han. Men sånn er ikke jeg, jeg er chubby, og bør dømmes nord og ned, fastholder den populære radiostemmen.

Sonstad, som har vært programleder for TV-programmene «Kos og kaos» på NRK, og «Showbiz», jakter nå på nye TV-utfordringer.

- Jeg lager barnemusikk, og er foredragsholder, så jeg har da nok til smør på brødet ennå, men jeg har lyst til å jobbe med folk. Jeg er i dialog med litt forskjellige produksjonsselskaper så vi får se hva som skjer, uttaler han.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)