dorthe
dorthe

- Det blir kjempegøy å bli bestemor

Dorthe Skappel var selv veldig fornøyd med å være ung mor, og nå har datteren tatt samme valg.

God kveld Norges egen Dorthe Skappel (46) deltar sammen med en rekke andre kjendiser på innspillingen av Camp Senkveld denne uken.

- Ikke i god form

Og programlederen ser frem til åtte tøffe dager med forskjellige oppgaver. Men at hun er i god form vil hun ikke være med på.

- Jeg er overhodet ikke i god form nå. Jeg er en jo-jo-trener som trener hardt i perioder, og så tar jeg ferie. Og nå har jeg vært i ferie i syv-åtte uker snart, og virkelig gjort alt det man ikke skal gjøre når man er på ferie, men hatt det kjempedeilig. Alt eser og alt faller, og kondisen er deretter, så akkurat når det gjelder sånne utfordrende ting, så føler jeg ikke at jeg har så mye å bistå med, sier Dorthe.

Spennende tid på hjemmebane

Hun går også inn i en spennende periode privat. I desember venter nemlig datteren Maria (23) barn.

- Det blir kjempegøy å bli bestemor, fastslår Dorthe.

- Du fikk jo selv barn som ung, og nå har din datter bestemt seg for å gjøre det samme. Hva tror du grunnen til det er?

- Runs in the family. Nei, jeg vet ikke. Jeg var veldig fornøyd med å være ung mor selv, jeg fikk liksom en veldig fin tid sammen med begge ungene mine og kunne vie meg til yrkeslivet og sånt mens jeg fremdeles var ganske ung, og synes det har vært ganske morsomt, sier hun.

- Tror det går kjempefint

At datteren tar samme valg som henne synes hun er helt flott.

- Når Maria på en måte bestemte at hun ville ha barn tidlig, så synes jeg det er helt naturlig, men det hadde ikke gjort noe om hun hadde ventet heller. Det bare ble sånn, og jeg er en sånn person som gjør det beste ut av det som skjer, og så tror og håper jeg at det der skal gå kjempefint, smiler TV2-kjendisen.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»