FUNNET: En far og sønn ble gjenforent etter 70 år takket være det sosiale nettmediet Facebook. (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
FUNNET: En far og sønn ble gjenforent etter 70 år takket være det sosiale nettmediet Facebook. (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)

Tyv skrøt av innbrudd på offerets Facebook-side

Logget på offerets Facebook-side og skrev om innbruddet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Familien Robinson i byen Hove i East Sussex i England hadde denne uken besøk av en innbruddstyv. Tyven stjal blant annet en laptop, en iPhone, en håndveske og noen penger.

Dagen etter logget en person seg på Victoria Robinsons Facebook-side og skrev om innbruddet, skriver Brighton Argus.

– Sitter med min nye laptop

– Hører på musikk på min nye mobiltelefon – føles bra, skrev tyven i statusfeltet på Facebook.

– Sitter med min nye laptop, lød en annen melding, mens tyven også skrev at han ikke gadd å ta familiens TV fordi det var «søppel».

Meldingene ble undertegnet «din innbruddstyv».

Tyven skrev også at han hadde planer om å pantsette en del av tyvegodset, og takket også for at laptopen var av merket Toshiba – hans favorittmerke.

Traumatisk

– Jeg ble veldig redd, jeg har aldri opplevd noe slikt før. Det føles som om han gnir det inn, sier Victoria Robinsons til avisen Brighton Argus.

Hun oppfordrer folk til å beskytte pc-en sin med passord og aldri ha automatisk innlogging på private nettsider.

– Å bli utsatt for et innbrudd er traumatisk nok for enhver familie, men at tyven uttrykker skadefryd på en slik måte er en skummel vri, sier en talskvinne for politiet.

Ingen har blitt pågrepet for innbruddet.