Audrey Tautou liker seg selv som hun er

Audrey Tautou foretrekker å lese om plastikkirurgi.

«Coco Before Chanel»-skuespilleren har ingen planer om selv å legge seg under kniven og understreker at hun er glad for å bli gammel med stil.

– Jeg vil heller lese en bok enn å prøve botox, sier hun.

Den 33 år gamle skuespilleren vil ikke bli kalt en naturlig skjønnhet, men innrømmer at hun er for lat til å henge seg opp i utseendet sitt.

– Jeg ser ikke på meg selv som vakker! Men jeg tror du føler deg vakker når du godtar at du er akkurat som du er, med alle dine lyter. Å være litt av en guttejente, så sminker jeg meg selv virkelig fort og er ikke opptatt av hvilke merker jeg bruker. Jeg bruker bare fuktighetskrem en gang i året. Jeg er helt forferdelig!, sier hun.

Til tross for sin avslappede holdning til kosmetikk, kan ikke Tautou, som er talskvinne for parfymen Chanel No. 5, gå ut uten at hun har fått litt godlukt på seg.

– Parfyme betyr så mye mer enn sminke eller klær. Du bruker parfyme som en hemmelighet du bare kan dele med noen du er nær, som et kyss. Jeg elsker å omgi meg med god duft. Jeg kunne ikke elske en mann som ikke liker Chanel No. 5! Det hadde vært helt håpløst, sier hun til det britiske magasinet Cosmopolitan. (©NTB)