Leona Lewis frykter edderkopper

Leona Lewis (24) ble lammet av skrekk da edderkopper dukket opp under et fotoopptak.

Den britiske sangeren lot seg fotografere på toppen av en klippe i Malibu i forbindelse med bilder som skulle brukes til hennes andre album. Da ble et bol med giftige edderkopper forstyrret, og dusinvis av hårete kryp kravlet ut.

Lewis ble skrekkslagen og insektkontrollen ble innkalt for å sikre at området var trygt. Fotoopptakene ble forsinket med to timer.

– Noen som deltok på opptaket forstyrret edderkoppene og de kom ut for å se hva som foregikk. Leona var den første som fikk se dem, og hun ble helt stiv av skrekk og begynte å skrike. For noen som hevder å være slik en naturelsker, var det en ganske overraskende reaksjon. Men hun var vettskremt for å bli bitt, sier en kilde til den britiske tabloiden The Sun.

Leona Lewis reddet nylig en kanin fra å bli middag til en hjemløs mann. Hun var ute og handlet i Los Angeles da mannen, som hadde en hvit kanin i bånd, fortalte henne at han trolig kom til å spise den. Artisten ble sjokkert, kjøpte kaninen av mannen og ga ham 100 dollar så han kunne få seg en matbit. (©NTB)