Roy Hodgson  (Foto: GLYN KIRK/AFP)
Roy Hodgson (Foto: GLYN KIRK/AFP)

Hodgson-glede over tre poeng og Duff

Bekrefter at Newcastle-spilleren er på vei til medisinsk sjekk.

Portsmouth - Fulham 0-1 - Fyldig livereferat her!

Et heldig mål sikret tre poeng for Fulham i serieåpningen på Fratton Park. Clint Dempsey skjøt ballen i Bobby Zamora og en sjanseløs David James ble helt fintet ut.

- Vi scoret et heldig mål selvfølgelig, med retningsforandringen, men det skjer av og til, sier en strålende fornøyd Roy Hodgson til Sky Sports etter kampen.

- Etter det mener jeg vi forsvarte oss godt ut kampen.

Av de norske var det bare Brede Hangeland som fikk tillit fra start. Erik Nevland fikk de siste ti minuttene, mens Bjørn Helge Riise satt på benken hele kampen.

Duff nærmer seg Fulham
Nå kan de tre nordmennene snart ønske en ny lagkamerat velkommen til klubben. Damien Duff er straks på vei inn dørene på Craven Cottage.

- Jeg tror han har fått tillatelse til å komme ned for den medisinske undersøkelsen. Dersom den går bra håper jeg detaljene snart blir ferdige rundt hans personlige kontrakt og avtalen mellom oss og Newcastle, forteller Hodgson.

Han ønsker å skjerpe konkurransen i laget og har tidligere uttalt at han vil hente flere til Fulham.

- I fjor var vi veldig heldige med skader. Dette året må jeg regne med å miste noen spillere innimellom, og derfor trenger vi kvaliteten til spillere som Damien Duff. I tillegg ønsker jeg at han gjør livet ubehagelig for de som er i startoppstillingen for øyeblikket, sier Hodgson.