Benitez, Alex Ferguson (Foto: JON SUPER/AP)
Benitez, Alex Ferguson (Foto: JON SUPER/AP)

Benitez mener Ferguson frykter City

Spanjolen tror City kan splitte topp fire.

Følg Premier League-starten live!

«Topp fire» har blitt et begrep i England etter at Manchester United, Liverpool, Chelsea og Arsenal har dominert Premier League i en årrekke.

Nå tror Rafael Benitez det kan gå mot en splittelse og han mener de regjerende seriemesterne er mest nervøse.

- Manchester City gjør en veldig god jobb og har kjøpt noen fantastiske spillere. Jeg kan forstå hvorfor Mr. Ferguson i Manchester United er litt bekymret, sier Liverpool-manageren til Guardian.

- Aston Villa og Tottenham har også brukt en del penger, så det vil være fem, seks eller flere som kjemper i toppen nå.

Messi prøvde å overtale Mascherano
Selv har han mistet Xabi Alonso siden forrige sesong, men hentet Alberto Aquilani som erstatter. Også en annen midtbanespiller var svært nær å forlate Anfield.

- Javier (Mascherano) har en veldig god venn på landslaget og det er (Lionel) Messi. Messi var på ham hver dag og da blir det ikke enkelt, men Javier vet hva vi tenker om ham og han blir, sier Benitez om Barcelonas forsøk på å hente midtbanekrigeren sørover.

- Han var litt skuffet siden det er en fantastisk mulighet hos en stor klubb, men han er fornøyd her, mener Benitez.

Bli med i nye Premier League-manager nå

Må bli bedre hjemme
Selv om Liverpool var det laget som tapte færrest kamper forrige sesong ble det bare en andreplass. Hvor scouserne må forbedre seg for å hente hjem ligatroféet for første gang siden 1990 er tydelig.

De røde tapte ingen kamper på Anfield, men vant samtidig bare tolv av 19 hjemme.

- Vi må forbedre oss på hjemmebane og Glen Johnson er en angripende back som er den type spilller som kan utgjøre en forskjell i vanskelige hjemmekamper der motstanderen forsvarer seg. Når det gjelder tittelsjansene våre så vet spillerne at de var veldig nære forrige sesong og de vil forbedre seg, mener Benitez.