VIL HA KARANTENEUTVALG: Stian Berger Røsland (H) er positiv til å opprette et karanteutvalg som skal vurdere om en topp politiker kan begynne i ny stilling som har direkte forbindelse til deres tidligere ansvarsområde. (Foto: Gorm Kallestad/)
VIL HA KARANTENEUTVALG: Stian Berger Røsland (H) er positiv til å opprette et karanteutvalg som skal vurdere om en topp politiker kan begynne i ny stilling som har direkte forbindelse til deres tidligere ansvarsområde. (Foto: Gorm Kallestad/)

Gode oddsspill i 3. divisjon

TV 2 Sporten prøver en fredagstrippel i jakten på spillkroner til helgen.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 14. august, frist kl. 18.25:
4 Mysen - Sprint-Jeløy B 1,75
10 Jevnaker - Birkebeineren H 1,70
14 Eidsvold IF - Høland B 1,60

Totalodds: 4,76

Topplaget fortsetter poengsankingen
3. divisjon avd. Østfold. Mysen har to klare triumfer i etterkant av ferien. 9-1-resultatet mot Drøbak/Frogn 2 sist hadde dog mest å gjøre med at motstanderen stilte med rent junior lag. Laget er ubeseiret med 4-2-0 på hjemmebane. Troppen er fulltallig.

Tabelleder Sprint-Jeløy har kun ha avgitt fire poeng på totalt 15 kamper. Kvik Halden holder nesten like stødig form, og vil nok holde følge i toppen utover høsten. Tre spillere sliter fortsatt med langtidsskader, kun Nyanta (a) har et lite håp om å rekke denne kampen. Møll Frengstad (f) har reist grunnet skolegang. Kaptein Nilsen (f) er tilbake fra karantene.

Topplagene i denne avdelingen holder markant høyere nivå enn resten og kunstgresset skal ikke være noen ulempe for gjestene. 1,75 for borteseier tåler innsatser.

Verter på opprykksjakt
3. divisjon avd. Buskerud. Jevnaker hadde ingen problemer med Hokksund da høstsesongen ble sparket i gang for en uke siden. Målgarantisten Di Vita Jensen (a) har forlenget utlånsavtalen og blir ut sesongen. Kaptein Nyhus (f) og Dons Brath (m) må begge stå over, men trener Rune Kalleberg har gode erstatninger tilgjengelig.

- At vi har tatt flere poeng borte enn hjemme handler mest om tilfeldigheter. 7-1-seier i siste hjemmekamp tyder på at vi vet hvor målet står også på hjemmebane, forteller Kalleberg til TV 2 Sporten.

Birkebeineren har forsterket laget i sommer, men så ikke ut som noe topplag da det ble 1-1 mot svakt plasserte Åssiden i første kamp etter over en måneds sommerferie. Rufsete forsvarsarbeid og svake avslutninger sørget for en jevn kamp som kunne vippet begge veier.

Jevnaker vant 3-1 i det omvendte oppgjøret i april. Vi tror de røde og hvite viser seg sterkest igjen, og setter pengene på hjemmeseier til 1,70.

Halve laget ute
3. divisjon avd. Akershus. Eidsvold IF ligger utsatt til tredje sist. Høstsesongen startet lovende med seier over Strømmen 2, men fulgte opp med fortjent 2-3-nederlag for Gjerdrum sist. Siden den kampen mister laget tre av fire i forsvarsfireren grunnet skade og karantener. I tillegg mangler Fjeldvang og Nygård på midtbanen.

Høland vant denne avdelingen i fjor. Skal laget ha noe håp om å gjenta den bedriften, kan det knapt nok avgi poeng utover høsten. Det ble 6-0-triumf over sterkt plasserte Fjellhamar i første kamp etter ferien. DjeDje soner for tre gule.

Det ble 6-4 til Høland da lagene gjorde opp i april. Dagens gjester vant også klart i begge fjorårets møter. Fine 1,60 må med.

Vurdert av Magnus Wattne