van der vaart  (Foto: ARNE DEDERT/EPA)
van der vaart (Foto: ARNE DEDERT/EPA)

Her er mandagens Premier League-rykter

Real Madrid-stjerne til England? Henter Manchester United tilbake midtstopper?

Les også: Bekreftede overganger
Les også: Spill Premier League-manager - påmelding NÅ

Arsenal: 
The Gunners trenger vel ikke så mye nytt etter oppvisningen mot Everton, men Real Madrids Rafael van der Vaart er blitt koblet til Arsenal i løpet av helgen. Nederlenderen sier han vet hvilken klubb han vil spille for og den er engelsk. Samtidig er unggutten Jay Emmanuel-Thomas på vei til Blackpool på lån.

Aston Villa:
Villa-manager Martin O'Neill lover fansen at det vil komme nye fjes på Villa Park, men hvem og når kan han ikke si noe om. I Nord-London sitter Harry Redknapp med telefonen i hånden og venter på en samtale fra Aston Villa slik at han kan bli kvitt Jermaine Jenas og David Bentley.

Birmingham:
Manager Alex McLeish håper han får 50-60 millioner kroner til å hente inn to nye spillere før overgangsvinduet stenger. Det kommer vel ikke som noen bombe at en venstreback står høyt på ønskelisten.

Blackburn:
Til tross for at han allerede har Brett Emerton og Lars Jacobsen, vil manager Sam Allardyce hente høyrebacken Michel Salgado til Ewood Park. Danske Jacobsen kan også få selskap av en landsmann. Blackburn skal være i forhandlinger med Utrecht om en overgang for Michael Silberbauer.

Bolton:
Gamle midtstoppere blir som nye når de har fått noen år i en annen klubb. Nå ønsker Bolton å hente Andy O'Brien tilbake fra Newcastle.

Burnley: 
Etter å ha tapt for Stoke i serieåpningen, innser manager Owen Coyle at han må forsterke laget. Readings Andre Bikey er trolig førsteprioritet når Coyle skal ut på overgangsmarkedet. En annen er unggutten Richard Eckersley, som kom til Burnley fra Manchester United da kontrakten hans med de røde djevlene gikk ut. Men United forlanger 20 millioner kroner i utdanningskompensasjon for unggutten. Burnley synes 2,5 millioner er et mer passende beløp.

Chelsea:
Chelsea vil ha Franck Ribery, mens Bayern München ønsker seg Jose Bosingwa. Et lyst hode på Stamford Bridge kom da opp med at man kunne gjøre en byttehandel og heller gi tyskerne noen kroner, nærmere bestemt 250 millioner, i mellomlegg. Men Ribery gikk likevel ut og sa at han blir værende i Bayern München. Men det sier de jo alle...

Everton:
Av en eller annen grunn så var ikke Everton-manager David Moyes helt fornøyd med ligaåpningen. Nå vil han visst forsterke laget. Newcastles Steven Taylor skal være nærmest en overgang. Og med en ny midtstopper på plass, kan det bane vei for at Joleon Lescott får forlate klubben. Philippe Senderos fra Arsenal er fortsatt et alternativ dersom overgangen til Taylor skulle gå i vasken. En annen som det går hete rykter om rundt Goodison Park er Valencias Ever Banega. Rasmus Elm fortsetter sin rundreise i Europa for å se på forholdene i ulike klubber. Nå har han også vært i AZ Alkmaar og Bayer Leverkusen. Han utelukker nå en overgang til Manchester City, men Everton er fortsatt aktuell.

Fulham:
Hameur Bouazza er på vei bort fra Craven Cottage. Kantspilleren er i Tyrkia for å fullføre en overgang til Sivasspor. Fulham har også tilbudt Brede Hangeland er kraftig forbedret kontrakt. Kaptein Danny Murphy tror nordmannen blir i klubben.

Hull:
Hull-manager Phil Brown gir ikke opp håpet om å lure Alvaro Negredo fra Real Madrid. Men spanske medier hevder at Real Zaragoza nå er favoritter til å sikre seg den målfarlige spissen. Brown ser også nordover og fått øye på Celtic-backen Andreas Hinkel. Hull skal være villig til å legge 30 millioner kroner på bordet for tyskeren.

Liverpool:
Åpningskampen mot Tottenham viste at Rafa Benitez har hatt grunn til å være på midtstopperjakt. Han måtte avslutte kampen med Daniel Ayala på banen. Nå har han lagt sin elsk på Ahtletic Bilbaos Fernando Amorebieta, som prises til 100 millioner kroner. En annen som er blitt koblet til Liverpool er Dinamo Kievs Pape Diakhate. Ryan Shawcross hevder han blir værende i Stoke, selv om gamleklubben Manchester United har tatt opp kampen med Liverpool om midtstopperen.

Manchester City:
Manchester City planlegger å komme med et nytt «200 millioner pluss spiller»-bud på Evertons Joleon Lescott. Etter helgens oppvisningsspill mot Arsenal er det slett ikke umulig at Everton nå takker ja. Vittige tunger vil nå ha det til at budet nå står i «A penny and Tony Book». Tottenham skal være interessert i Martin Petrov.

Manchester United:
Ryan Shawcross hevder han blir værende i Stoke, selv om gamleklubben Manchester United har tatt opp kampen med Liverpool om midtstopperen. Ellers skjer det lite på ryktefronten hos de regjerende mesterne.

Portsmouth:
Pompey-ledelsen raser mot det italienske fotballforbundet etter at sommel gjorde at Anthony Vanden Borre ikke ble klar til ligapremieren. Sol Campbell håper Everton kjøper Steven Taylor fra Newcastle. Da henter han ut en solid sign-on-fee for å spille på St. James' Park neste sesong.

Stoke City:
Ryan Shawcross hevder han blir værende i Stoke, selv om gamleklubben Manchester United har tatt opp kampen med Liverpool om midtstopperen. Stoke og West Ham skal ha blitt enig om en overgangssum på 50 millioner kroner for James Collins. Stoke vil også ha Middlesbroughs Robert Huth, men har fått beskjed om at budet på 25 millioner kroner er for lavt. Med to midtstoppere på vei inn, kan det bety at Shawcross ikke blir værende så veldig, veldig lenge.

Sunderland:
Sunderland ser ut til å ha vunnet drakampen om Lyons John Mensah. Ghaneseren kommer på lån.

Tottenham:
I Nord-London sitter Harry Redknapp med telefonen i hånden og venter på en samtale fra Aston Villa slik at han kan bli kvitt Jermaine Jenas og David Bentley. Tottenham skal være interessert i Martin Petrov. Tottenham kan komme til å legge inn et bud på 100 millioner kroner for Celtics Scott Brown.

West Ham:
Stoke og West Ham skal ha blitt enig om en overgangssum på 50 millioner kroner for James Collins. West Ham har fått kamp av Roma om Bayern Münchens måltjuv Luca Toni.

Wigan:
Wigan har forhørt seg om hvordan mulighetene er for å flytte på den tidligere Lillestrøm-spilleren Robert Koren. Men sloveneren sier han blir i West Bromwich. Bosniske Sanel Jahic, som spiller for greske Aris, blir koblet til Wigan.

Wolverhampton:
Stjernespissen Sylvain Ebanks-Blake skadet seg i ligaåpningen. Nå vurderer manager Mick McCarthy å hente fyrtårnet Andy Carroll fra Newcastle.