2008 (Foto: Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX )
2008 (Foto: Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX )
Lykke
Lykke

- Jeg er kjempespent

I dag presenterer Pia Lykke høstens «Skal vi danse»-kjendiser direkte på nett.

Fredag røper endelig TV 2 hvilke kjendiser som skal være med i høstens «Skal vi danse». Du kan se hele seansen direkte på tv2underholdning.no klokken 15.00.

Pia leder lanseringen alene

Pia leder direktesendingen på lanseringen fredag alene, og hun forteller om en spent stemning før den store dagen.

- Jeg skal møte danserne for første gang på presselanseringen på fredag så jeg er kjempespent! Både på hvordan kjemien er dem imellom og oss imellom. Kristian er på reisefot med et annet TV 2-program, så han går dessverre glipp av begivenheten, sier Pia Lykke til tv2underholdning.no.

- En ekte hurragjeng!

Pia forteller at hun gleder seg til å begynne med direktesendinger igjen.

- I vår var jeg ganske så nervøs før vi gikk live, men håper og tror at jeg kan holde nervene i sjakk nå. Det blir spennende med ny makker også.

- Hva var dine umiddelbare tanker da du fikk vite hvilke dansere som er med?

- Dette blir variert og gøy! Jeg tror vi har med en ekte hurragjeng å gjøre, forteller Pia.

Kristian i kjole og Pia i dress

- Hvordan tror du folk reagerer på danserne. Noen som de kommer til å bli overrasket over, tror du?

- Folk mener sikkert mye forskjellig om deltagerne når de offentliggjøres, men det som er spennende er hvilke inntrykk de sitter igjen med etter å ha sett dem på dansegulvet. Jeg tror noen kan overraske litt der.

- Kan du røpe noe nytt med «Skal vi danse» til høsten?

- Kristian kommer til å stille i kjole og jeg i dress. Hvis vi da ikke går for den andre ideen i stedet... sier den hemmelighetsfulle programlederen som selv håper å få noen dansetimer før de går på lufta.

- Foreløpig er jeg en fersking i dansefaget på alle måter.

Eksklusiv lansering

At TV 2 satser stort på kjendisdanserne er det ingen tvil om. «Skal vi danse» er nemlig det eneste TV 2-programmet som har egen lansering. Resten av TV 2-høsten lanseres ut i neste uke.

- Dette er av rent praktiske årsaker. Høstlanseringen ligger for sent til forhold til at de må ha et visst antall treningsdager opp mot sending, sier prosjektleder i TV 2 Siv Katrine Aamot.

Fredag lanserer TV 2 hvilke kjendiser som skal være med i høstens «Skal vi danse». Klokken 15.00 kan du følge lanseringen direkte på tv2underholdning.no.