drillo_sumo
drillo_sumo

Drillo: - Vi vinner fortjent

Men syntes John Arne Riise var litt vill.

Norge - Skottland 4-0 - alt om kampen på altomfotball.no:

Ullevaal Stadion/Bergen (TV 2 Sporten):

Diskutér kampen i kommentarfeltet nederst!

En fornøyd landslagssjef kunne konstatere at VM-drømmen fortsatt lever etter 4-0 mot Skottland.

- Det var mye bra. Vi kom litt tregt i gang, men etter hvert ble det bare bedre og bedre. Vi var nærmere 5 enn de var redusering og vinner fortjent, sier Egil Olsen til TV 2 Sporten etter kampen.

Se kampsammendrag i videovinduet øverst!

Overtent
For Skottland åpnet best, uten å komme til veldig store sjanser. Det som det derimot ble masse av var kort.

- Vi var veldig tent, nesten litt overtent. Vi fikk tre tidlige gule kort, så jeg ble litt redd. Dommeren virket litt uberegnelig i første omgang, så vi passet oss veldig for å få en utvisning i andre omgang, sier Drillo.

Se hele intervjuet med Drillo her:

332928

Liker ikke utvisninger
For Skottland ble kortene fatale. Midtstopperkjempen åpnet veldig godt, men ble utvist etter to gule kort på to minutter.

- Jeg er ikke så veldig glad for at motstanderen får en utvist, men så scorer vi på frisparket da er det en fordel. På 0-0 er det ikke en så stor fordel som mange tror, mener fotballprofessoren.

Han valgte å satse på formspillere fra Tippeligaen og startet med både Erik Huseklepp og Magne Hoset på banen. Fra førstnevnte fikk han Brann-spillerens første landslagsmål.

- Begge var får godkjent og vel så det, er Drillos dom.

Litt vill Riise
John Arne Riises scoring var den forløsende for landslaget som etter hvert hadde full kontroll mot ti skotter. Roma-backen leverte også veldig solid resten av kampen. Landslagssjefen var allikevel ikke helt fornøyd.

- Han var god defensivt, bedre enn på lenge. Offensivt er han også bra, men litt vill. Han skyter på et par situasjoner han ikke burde skutt, sier Drillo.

Se Riises frisparkmål:

332905