Sergio Agüero og Igor Denisov  (Foto: YURI KOCHETKOV/EPA)
Sergio Agüero og Igor Denisov (Foto: YURI KOCHETKOV/EPA)

Maradona reddet av reservene

Innbytterne sikret Argentina-seier mot Russland.

Russland - Argentina: 2-3

I en underholdende kamp med elektrisk atmosfære på Lusjniki stadion var det til slutt Argentina som trakk det lengste strået.

Russland startet kampen best og tok ledelsen ved Igor Semsjov etter 17 minutter.

Hjemmelaget fant en åpning i det argentinske forsvaret da Andrej Arsjavin kombinerte med Konstantin Zyrjanov. Pasningen fra sistnevnte fant Semsjov og keeper Mariano Adunjar greide ikke å holde det knallharde skuddet fra midtbanespilleren.

Fortjent utligning
Russerne kunne ledet med både to og tre mål før halvtimen var spilt, men avslutningsforsøkene var ikke gode nok.

I stedet tok argentinerne seg sammen og fikk et fortjent utligningsmål minuttet før pause.

Gabriel Heinze slo inn og ballen havnet etter hvert hos Sergio Agüero. Maradonas svigersønn sendte i vei et utagbart skudd fra 20 meter til 1-1.

Tre bytter
I pausen gjorde Argentina tre bytter, og Lisandro López sørget for å takke for tilliten ved å sette ballen i mål umiddelbart.

Lopez fikk to muligheter alene med Igor Akinfeev og scoret på andre forsøk. Igjen var Sergio Agüero involvert da han satte opp innbytteren.

Økte ledelsen
Kvarteret senere økte søramerikanerne til 3-1, og igjen var en innbytter mannen bak scoringen. Jesús Dátolo hadde bare vært på banen i 30 sekunder da han ekspederte en pasning fra kampens store spiller Sergio Agüero i mål.

Russland fikk en redusering på frispark 12 minutter før slutt ved Tottenhams Roman Pavljutsjenko, men greide aldri å hente inn ledelsen.

Dermed fortsetter den gode trenden med treningskamper uten tap for Argentina-trener Maradona.