Linn Hege Andersen til artikkel 2 (Foto: Beate Larsen / TV 2)
Linn Hege Andersen til artikkel 2 (Foto: Beate Larsen / TV 2)

Slaktet gris som Farmen-forberedelse

Linn Hege Andersen har forberedt seg godt for å kjempe om tilværelsen som deltaker på «Farmen».

Mens noen kommer til «Farmen» uten kunnskap om gård og dyr, har Linn Hege Andersen ligget i hardtrening før hun i dag inntar gården.

- Jeg har forberedt meg ja. Jeg ville irritert meg grønn hvis jeg ikke hadde gjort det, for jeg kan jo ikke noe om det fra før, sier Linn Hege til tv2underholdning.no.

Lært å håndtere dyr

Siden Linn Hege ikke hadde kunnskap om dyr fra før, kontaktet hun en bonde i familien, og fikk ham til å hjelpe til med hvordan man skal håndtere gårdsdyr.

- Han lærte meg om kroppsspråket, hvordan man skal være i kontakt med dyrene. I tillegg fikk jeg melket mange kyr, ridd på hest, og så har jeg vært på en øy og fanget villsau og klippet dem.

Slaktet gris

For å få en komplett opplæring i hvordan livet på gården kan forventes å bli, fikk også Linn Hege være med å slakte gris, for å oppleve hvordan det var.

- Hadde jeg ikke prøvd å slakte gris, ville jeg sikkert stått på gården og grått hvis vi skulle slakte. Men nå har jeg vært med på slakt av gris. Men forskjellen er at jeg var med på å slakte en gris som var veldig syk, mens vi på «Farmen» kommer til å slakte for å få mat, så det blir nok ikke lett på gården uansett, sier hun til tv2underholdning.no.

Lærte fiske

Men det er ikke bare tradisjonelt gårdsarbeide jenta fra Sørlandet har vært med på. Årets «Farmen» er lagt til en liten øy i Trøndelag, og da er det godt mulig at å fiske blir viktigste form for arbeid for å skaffe mat på bordet.

- Jeg har også fisket og sløyd fisk i sommer, ved hjelp fra venner og familie. De har også vist med om agn og teigner, og så har jeg blitt forklart hvordan man lager hummerteigner, så jeg er klar til å skaffe mat, sier hun og ler.

Fysisk trening

Som en siste forberedelse til den primitive gårdstilværelsen, har Linn Hege fått kjæresten, som er idrettsstudent, til å trene henne slik at hun er klar for tvekamp om dèt skulle bli skjebnen de første ukene.

- Ja, kjæresten min har trent meg de siste ukene. Det er viktig for meg å være den sterkeste jenta.

Vil vinne

Grunnen til all denne treningen og forberedelsen til «Farmen»-oppholdet er nok at Linn Hege har et stort konkurranseinstinkt, og for alt i verden, vil vinne.

- Ja, selvfølgelig vinner jeg «Farmen». Jeg har et sykt konkurranseinstinkt. Jeg blir skikkelig irritert om jeg taper. Å vinne er noe av det gøyeste, så jeg vil gi det ytterste for å vinne, avslutter hun til tv2underholdning.no.