Martin Petrov  (Foto: Russell Cheyne/AFP)
Martin Petrov (Foto: Russell Cheyne/AFP)

Her er onsdagens Premier League-rykter

Martin Petrov forlater Manchester City? Ny keeper til Manchester United?

Les også: Bekreftede overganger

Arsenal: 
Det kan virke som om Fulhams krav om 150 millioner kroner for Brede Hangeland har skremt bort Arsenal. Nå ryktes det nemlig at sportsdirektør Ivan Gazidis skal ha vært i Tyskland for å forhandle frem en overgang for Neved Subotic, men hans agent hevder at det ikke har vært noen kontakt. Samtidig skal Arsenal nok en gang ha gitt opp Marouane Chamakh. Det er vel tredje gang The Gunners har trukket seg ut av forhandlingene med Bordeaux.

Aston Villa:
Etter noen rolige uker uten noen Tottenham-spillere koblet til klubben, er det igjen rykter om Spurs-spillere på vei til Aston Villa. Og nok en gang er det snakk om David Bentley og Jermaine Jenas. Skulle de to havne på Villa Park, så kan det bli lite spilletid på Nigel Reo-Coker. Da kan det komme godt med at Fulham ønsker å hente den tidligere West Ham-spilleren. Villa ble møtt med latter da de la inn et bud på 40 millioner kroner for Blackburns Stephen Warnock. - Gang beløpet med tre, så snakker vi, var svaret manager Martin O'Neill fikk.

Birmingham:
Birmingham har latt tredjekeeper Artur Krysiak dra på en måneds lån til Burton Albion.

Blackburn:
Villa ble møtt med latter da de la inn et bud på 40 millioner kroner for Blackburns Stephen Warnock. - Gang beløpet med tre, så snakker vi, var svaret manager Martin O'Neill fikk. Alvaro Negredo havnet aldri i Liverpool og Real Madrid har ikke bruk for ham. Nå kjemper Blackburn og Hull om underskriften hans. Blackburn trodde de hadde Aurélien Capoue i boks, men nå gir Bolton dem kamp om midtbanespilleren.

Bolton:
Blackburn trodde de hadde Aurélien Capoue i boks, men nå gir Bolton dem kamp om midtbanespilleren.

Burnley: 
Burnley-manager Owen Coyle vil svært gjerne ha Andre Bikey fra Reading og vil øke budet sitt til 30 millioner kroner.

Chelsea:
En ny spiss fra Brann til Chelsea? Kan Erik Huseklepp følge i Tore André Flos fotspor? Nei, sier sportsdirektør Frank Arnesen. men ingen røyk uten ild. Hvis ikke Chelsea får superstjernen fra Sandsli, så ryktes det at manager Carlo Ancelotti kan være interessert i Sampdoria-spissen Giampaolo Pazzini. Skulle han ikke få inn noen nye spisser, så kan han alltids bruke Andrej Sjevtsjenko. Veteranen takket nei til et tilbud fra Dinamo Kiev og vil heller heve lønnen sin det siste året av kontrakten sin med Chelsea. Michael Mancienne var på utlån til Wolves forrige sesong. Nå er han på vei tilbake for den kommende sesongen.

Everton:
Everton-manager David Moyes vil nå gjerne hente Gary O'Neil fra Middlesbrough. Fulham og Portsmouth har lenge vist interesse for midtbanespilleren. Manchester City har bestemt seg for å sukre Joleon Lescott-pillen med Martin Petrov. Joe Ledley er svært skuffet over å ha mistet kapteinsbindet i Cardiff. Det kan få alarmene til å ringe i Everton, Stoke og West Ham.

Fulham:
Everton-manager David Moyes vil nå gjerne hente Gary O'Neil fra Middlesbrough. Fulham og Portsmouth har lenge vist interesse for midtbanespilleren. Det ryktes også at Fulham er klar for å by pengene Arsenal ikke vil ut med for Marouane Chamakh. Fulham er også interessert i å hente Nigel Reo-Coker fra Aston Villa.

Hull:
Spillerne bare renner inn portene på KC Stadium. Jozy Altidores utlån fra Villarreal ble ferdigstilt tirsdag kveld, samtidig ryktes det at Kemal Ghilas er på vei fra Celta Vigo. Om ikke det er nok, så skal Stephen Hunt være på plass for å sjekke helsen. Alvaro Negredo havnet aldri i Liverpool og Real Madrid har ikke bruk for ham. Nå kjemper Blackburn og Hull om underskriften hans.

Liverpool:
Steven Gerrard er ikke i stand til å spille kveldens landskamp mot Nederland, men Liverpool regner med å ha ham klar til helgens serieåpning mot Tottenham. Manager Rafa Benitez har bedt den spanske landslagsledelsen om å sørge for at Fernando Torres kommer frisk hjem igjen etter landskampen mot Makedonia.

Manchester City:
Martin Petrov har ingen planer om å sitte på benken i Manchester City. Dersom han ikke er tiltenkt en sentral rolle, så vil han bort. Og nå tilbyr Manchester City ham som en del av overgangssummen for Joleon Lescott. Barcelona vil ha en midtstopper som backup. Nå vurderer de Manchester Citys Vincent Kompany eller Uniteds Jonny Evans.

Manchester United:
Å være Manchester United-keeper har ikke vært noen positiv opplevelse i sommer. Både Edwin van der Sar og Ben Foster er blitt skadet. Nå vurderer Sir Alex Ferguson å bla opp for å hente Manuel Neuner fra Schalke 04. Men det spørs om tyskernes prisforlangende på 250 millioner kroner blir i meste laget for en vikar. Barcelona vil ha en midtstopper som backup. Nå vurderer de Manchester Citys Vincent Kompany eller Uniteds Jonny Evans.

Portsmouth:
Everton-manager David Moyes vil nå gjerne hente Gary O'Neil fra Middlesbrough. Fulham og Portsmouth har lenge vist interesse for midtbanespilleren. Portsmouth lar Martin Cranie gå til Coventry og håper å erstatte ham med Genoa-spilleren Anthony Vanden Borre.

Stoke City:
Joe Ledley er svært skuffet over å ha mistet kapteinsbindet i Cardiff. Det kan få alarmene til å ringe i Everton, Stoke og West Ham. Stoke er også interessert i Hoffenheim-spilleren Isaac Vorsah.

Sunderland:
Ingen skal si at Steve Bruce gir seg så lett. Nå har han gravd dypere i lommene og lagt 100 millioner kroner på bordet for Lee Cattermole. Sunderland har bestemt seg for å la Daryl Murphy og Anthony Stokes gå dersom de får tilfredsstillende bud for duoen.

Tottenham:
Etter noen rolige uker uten noen Tottenham-spillere koblet til klubben, er det igjen rykter om Spurs-spillere på vei til Aston Villa. Og nok en gang er det snakk om David Bentley og Jermaine Jenas. Simeon Jackson har fått en fantomstart på sesongen for Gillingham. Det meldes nå at Tottenham har fulgt spissen. Tottenham har også kommet med et bud på 155 millioner kroner for Toulouse-spilleren Moussa Sissoko.

West Ham:
West Ham-manager Gianfranco Zola frykter at han mister en midtstopper eller to før overgangsvinduet stenger. Nå prøver han å hente Leandro Rinaudo fra Napoli for å ha dekning i midtforsvaret. Samtidig prøver han å leie inn Luca Toni fra Bayern München og Eidur Gudjohnsen. Det ryktes også at Zola er klar for å by pengene Arsenal ikke vil ut med for Marouane Chamakh. Joe Ledley er svært skuffet over å ha mistet kapteinsbindet i Cardiff. Det kan få alarmene til å ringe i Everton, Stoke og West Ham.

Wigan:
Ingen skal si at Steve Bruce gir seg så lett. Nå har han gravd dypere i lommene og lagt 100 millioner kroner på bordet for Lee Cattermole.

Wolverhampton:
Michael Mancienne var på utlån til Wolves forrige sesong. Nå er han på vei tilbake for den kommende sesongen. Manager Mick McCarthy er lysten på en storvokst spiss som Wolves kan pumpe lange baller mot når de møter topplagene. Nå vurderer han Rapid Wien-spissen Stefan Maierhofer. Wolves har også leid ut backen George Friend til Millwall.