drillo (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
drillo (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)

Norge får tillit på oddsen

Her er dagens spillforslag fra TV 2 Sporten.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 12. august, frist kl. 18.55:
55 Norge - Skottland H 1,80
64 Ukraina - Tyrkia H 1,95

Totalodds: 3,51

Seier i skjebnekampen
VM-kvalifisering. Fifa-ranking: 50 - 24. Utgangspunktet er enkelt og greit for Norge – vinn eller forsvinn. Noen av de største profilene har en tung oppkjøring bak seg før seriestart i Europa, men i motsetning til hos skottene er også mange av spillerne midt i sesong med kampformen inne. Tilnærmet skadefritt.

Skottland lever fint med poengdeling her. De kommer med en redusert tropp til Norge. McGregor (k) og Ferguson (m) er utestengt grunnet fyllebråk. Med Gordon (k) på skadelisten må George Burley klare seg med tredjevalget som sisteskanse. Ute med skade er også Naysmith (f), McManus (f), Morrison (m) og Iwelumo (a).

Norge sto ikke tilbake for Skottland i det målløse oppgjøret mellom lagene på skotsk jord i oktober i fjor. Drillos skal ha en god mulighet til alle poengene i kveld, og vi slår til på 1,80.

Fotballnasjon i fremgang
Treningskamp. Fifa-ranking: 19 - 28. Ukraina er blant lagene som kjemper om andreplassen bak England i sin kvalikgruppe. I treningskamper har det blitt fire seirer på rad.

Tyrkia har ikke spilt obligatorisk kamp siden dobbeltapet for Spania i månedsskifte mars/april. I juni endte to treningskamper med seier over Aserbajdsjan og tap for Frankrike. Emre (f) og Santürk (a) er ute med skader.

Den ukrainske ligaen har vært i gang i over en måned, mens den tyrkiske så vidt har startet. Normalt legger vertskapet mest i en slik treningskamp og vi prøver noen kroner til 1,95.

Vurdert av Magnus Wattne