Aylar
Aylar

Aylar hånd i hånd med kjæresten

Kom sammen med samboeren Ozan Øzerk for første gang

Aylar Lie viser nå for første gang kjærligheten til legen og Biip. no-gründeren Ozan Øzerk.

På tidligere kjendisfester har paret sneket seg inn bakveien eller kommet hver for seg. Men tirsdag kveld hadde de bestemt seg for å møte pressen.

Se video av det forelskede paret øverst.

Kom hånd i hånd

Skjønnheten og businessmannen kom hånd i hånd på åpningen av Oslo Fashion Week, men hastet forbi pressekorpset uten å stoppe for å bli tatt bilde av.

Aylar smilte allikevel bredt og alle kunne se at den tidligere glamourmodellen har det godt om dagen.

Lever tilbaketrukket

Aylar har de siste par årene trukket seg mer tilbake fra rampelyset og dyrket kjærligheten. Den mørke skjønnheten har jobbet litt som journalist og konsentrert seg om å fullføre videregående i løpet av ett år. Ifølge henne selv har det gått strålende og hun har fått gode karakterer.

– Jeg er ikke lei av rampelyset. Det kommer en film etter hvert og musikkvideoen min var den mest sette i England i 2008. Så det skjer ting i rampelyset selv om jeg ikke stiller opp på så mye eller er ute og farter, sa Aylar til «God kveld Norge» da vi møtte henne på Oslo Fashion Week i februar i år.

Se video av Aylar i KjendisNorge.

Vil synge mer

Det ryktes nå om at Aylar planlegger å stable en musikkarriere på beina. Det røpet hun overfor «God kveld Norge» i mars da hun innrømmet å ta sangtimer i England.

– Det er et ettårsprosjekt. Jeg synes det er veldig gøy å synge, men kan det jo egentlig ikke. Men vi får se etter hvert hvordan det går etter at jeg har gått til sangpedagog en stund. Man lærer helt nye ting og bruker magemuskler og sånn, forklarer Aylar og la humoristisk til:

– Jeg har aldri sagt at jeg er noen Céline Dion.

Aylar
Aylar

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)