Pressekonferanse  (Foto: TV 2/)
Pressekonferanse (Foto: TV 2/)

Se Skottlands pressekonferanse

Vi sendte direkte fra Oslo!

Se Norge - Skottland på TV 2 kl. 19.00 onsdag!

Se pressekonferansen i videovinduet over!

Den skotske landslagstreneren George Burley har sitt å stri med før den viktige TV 2-sendte kampen mot Egil Olsens Norge på Ullevaal onsdag. Skottland mangler blant andre førstekeeperen Craig Gordon.

- Det var et hardt slag å miste Craig, men det gir muligheten til andre. Det er ikke en ideell tid å spille kvalifiseringskamp på. Vi har fire sentrale spillere borte. Jeg er glad at de 23 som er med er friske. Kampen onsdag kan nok bli lik den i Glasgow. Der hadde begge lag muligheter, sa Burley.

Skottland-sjefen forventer en jevn kamp på Ullevaal.

- Norge er desperate etter poeng. Gruppen er jevn bak Nederland, som forventet har stukket fra. Det blir tøft, og vi er klar over Norges sterke sider, sa Burley.

Skottland ligger for øyeblikket på den viktige 2. plassen. Burley sier at Skottland også kan klare seg med uavgjort mot Norge.

- Vi har tre kamper igjen. Kanskje vi bare trenger to seire, sier Burley.

Siden Norges forrige møte med Skottland har Drillo tatt over som landslagssjef. Det bryr ikke Burley seg om. Han konsentrer seg bare om sitt eget lag.

- Skottland har hatt en rekke gode spillere de siste årene. Vi ønsker å spille fotball, og det passer våre spillere, sier Burley.